Arkadianmäen pylväät häämöttävät

Tänään tässä maassa on parisen tuhatta kansalaista, joiden vilpittömänä haaveena on nousta loppukeväällä Arkadianmäen leveitä portaita kohti edessä näkyviä graniittipylväitä. Ja tietenkin vasta valittuina kansanedustajina.

Tuo valittujen edustajien 200-päinen joukko aloittaa toimikautensa harvinaisen haastavissa olosuhteissa. Olivatpa syyt valtakuntamme nykyiseen tilaan mitkä tahansa, uusi eduskunta joutuu aika pitkään selailemaan nuottiviivastoja, joissa sävellaji harvoin karkaa duurin puolelle.

Siitä huolimatta, että edessä on vaikeita päätöksiä, halukkaita vastuunkantajia riittää. Tai ehkä juuri siitä syystä. Vaalisunnuntai, 19. huhtikuuta, on vielä kuukauden päässä. Silti jo tässä lehdessä pohjustamme vaaleja ja olemme esittäneet joukolle eduskuntapuolueiden edustajia viisi asumista ja taloyhtiömaailmaa koskevaa kysymystä.

Miten he vastasivat, se selviää uuden Kiinteistölehden artikkelista Kohti graniittilinnaa. Kysymykset on esitetty jo helmi-maaliskuun vaihteessa, joten myös uusia asioita on ehtinyt nousta keskusteluun ja vanhoja jäädä taka-alalle.

Tärkeintä on kuitenkin pyrkiä muodostamaan kuva siitä, minkälaista tulevaisuuden Suomea ehdolla olevat ja heidän edustamansa puolueet ovat valmiita rakentamaan ja yhtälailla, mitä he ovat sen puolesta valmiita purkamaan? Sille kaikelle he saavat valtuutuksen sinulta, hyvä lukija.

 

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti