Autopaikat taloyhtiössä

Autopaikat taloyhtiössä -kirja on näppärä perusteos taloyhtiön autopaikoista. Kirjaan on koottu vastaukset yleisimpiin autopaikkojen jakamiseen, käyttöön ja rakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Näistä seikoista ei juurikaan ole määräyksiä laissa.

Kirjassa kerrotaan, millaisia autopaikkoja taloyhtiössä voi olla, kenellä on oikeus autopaikkaa ja miten autopaikat tulee käytännössä jakaa. Kirjassa otetaan kantaa myös siihen, millaisia ajoneuvoja autopaikoilla saa pitää ja miten autopaikkamaksuja peritään. Lisäksi annetaan perusohjeet autopaikkojen rakentamiseen, sähköautoihin varautumiseen ja pysäköinninvalvontaan taloyhtiön pihalla.

Kirjaa voi suositella tietolähteeksi eritoten taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille. Kirjasta löytyvät nopeasti toimintaohjeet autopaikkojen jakoon ja käytön valvontaan, ja sen avulla on helppo vastata osakkaiden ja asukkaiden tiedusteluihin. Hyvä lisä kirjaan ovat sen liitteenä olevat pohjat taloyhtiön autopaikkasäännöille ja autopaikan vuokrasopimukselle.

Kirjan ovat kirjoittaneet Marina Furuhjelm ja Mia Pujals. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kirjaan ja tilaa se Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti