Avoimet puutarhat kutsuvat vierailulle

Suosittua, valtakunnallista Avoimet puutarhat – teemapäivää vietetään tänä vuonna neljännen kerran. Satojen puutarhakohteiden portit aukeavat kävijöille kesäkuun 28. päivä klo. 12–18 ympäri

Suomen.Teemapäivänä on harvinainen mahdollisuus vierailla muulloin suljettuina olevissa puutarhoissa ja tavata puutarhaharrastajia ja muita puutarhasta kiinnostuneita. Avoimia puutarhoja löytyy aina Ahvenanmaalta Lappiin asti.
Tänä vuonna tapahtumaan osallistuu paljon uusia kohteita sekä kiinnostavia tuttuja, aiemmin mukana olleita puutarhoja.

Puutarhat ovat auki sunnuntaina 28.6. klo. 12–18. Kiinnostavien puutarhakohteiden tiedot kannattaa hakea verkkopalvelusta hyvissä ajoin ennen teemapäivää, jotta voi laatia reittisuunnitelman etukäteen.

Mukana on viehättäviä kotipuutarhoja ja kesämökkien pihoja, viimeisteltyjä palkintopihoja sekä julkisia puistoja ja myös kasvikokoelmia ja kauppapuutarhoja. Siirtolapuutarhat viljelypalstoineen ovat myös mukana tapahtumassa.

Verkkopalvelu avoimetpuutarhat.fi toimii Avoimet puutarhat -tapahtuman tukena. Voit tutustua ennakkoon tapahtumassa mukana oleviin vierailukohteisiin, joita on jo 460. Verkkopalvelu hakutoimintoineen on suomeksi ja ruotsiksi.
Avoimet puutarhat tapahtuman järjestää Puutarhaliitto ry yhteistyössä Kotipuutarha-lehden, Svenska Trädgårdsförbundetin ja Suomen Omakotiliiton kanssa. Maiju ja Yrjö Rikalan sekä Nikolai ja Ljudmila Borisoffin puutarhasäätiöt ovat osallistuneet tapahtuman rahoittamiseen.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti