Blogit

Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja seuraukset kiinteistöalalle

Kun lämmitys-, energia- ja korjauskustannusten nousu heijastuu taloyhtiöihin merkittävin korotuksin, ei ole samantekevää, miten asioita hoidetaan lähtien isännöinnin osaamisesta.

Lue lisää

Optimoi taloyhtiön toimintaa strategian avulla

Hyväksytyn taloyhtiöstrategian avulla taloyhtiön toiminnassa ja hallituksen työskentelyssä voidaan vähentää turhaa työtä, turhia selvityksiä, turhia kustannuksia ja näin ollen keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Ihannekohderyhmälle unelma-asuntoja

Askel omakotiasujasta taloyhtiön osakkaaksi ei olisi valtavan suuri, jos uusi asumisen muoto olisi edes osittain näin elämyksellinen. Toivon aktiivisuutta ja valveutuneisuutta taloyhtiöiltä ja kaupunkikehittäjiltä.

Lue lisää

Tiedätkö, mitä ostat?

Osa asukkaista haluaa liikkua perinteisellä avaimella ja osa haluaisi hyödyntää mobiiliavainta. Annetaan asukkaille mahdollisuus liikkua joustavasti ja monipuolisesti. Ratkaisut ovat jo olemassa, nyt teidän pitää löytää vain omanne.

Lue lisää

Covid-19 ja kolikon kaksi puolta

Onko etätyö tullut jäädäkseen ja missä muodossa? Sillä on suuri vaikutus työyhteisöihin ja johtamiseen, myös toimitilojen tarpeeseen. Millainen tulee olemaan työmatkustamisen mullistus pandemian jälkeen? Kysymyksiä voisi jatkaa lähes loputtomiin.

Lue lisää

Ovet ja ikkunat ovat poistumisturvallisuuden keskiössä

Jos tulipalo syttyy, itse kunkin on tiedettävä, kuinka toimia. Huushollin on oltava sellaisessa kunnossa, että porraskäytävään vievälle tai ulko-ovelle pääsee nopeasti, tavararöykkiöihin kompastumatta.

Lue lisää

Tuoko omikron tekijäpulan?

Harvassa sopimuksessa ja varsinkaan reaalimaailmassa osattiin varautua koronaviruksen tuloon. Tällä hetkellä jylläävä omikronversio viruksesta kaataa ihmisiä sairasvuoteisiin sekä karanteeniin.

Lue lisää

Kaamoksen valot

Pimeään aikaan on helppoa tarkastaa, miten hyvin taloyhtiön osoitetiedot ovat näkyvissä. Jos taloyhtiön numeroa ei hevillä erota siitä pihalampun kuvusta, josta sen pitäisi näkyä, voi helposti päätyä kirkkaaseen johtopäätökseen.

Lue lisää

Isännöinnillä ja kiinteistöalalla valtaisa merkitys

Asuinrakennuskannan vanheneminen ja kasvava peruskorjaustarve kasvattaa isännöinnin merkitystä. Tulevaisuudessa isännöinti on entistä enemmän asiakaspalvelua, viestintää ja talouden asiantuntemusta.

Lue lisää

Hyvää itsenäisyyspäivää

Isänmaansa tavoin suomalaisten asunto-osakeyhtiöiden historia on ollut haastava ja palkitseva. Valtakunnan perustuslain tavoin itsenäisillä taloyhtiöillä on oma yhtiöjärjestyksensä, jonka määräyksiä aina välillä modernisoidaan kuten lainsäädäntöäkin.

Lue lisää

Sivu 1 / 29

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti