Energiaekspertti

Energiaekspertti

Energiaekspertti on aktiivinen asukas, joka haluaa edistää energiansäästöä ja viihtyisyyttä talossaan. Toiminta on monipuolista, haastavaa ja hauskaa, kiinni aidossa elämässä ja tutussa ympäristössä.

Energiaekspertiksi voi ryhtyä kuka tahansa energia-asioista kiinnostunut asukas, joka saa valtuutensa esim. taloyhtiön hallitukselta. Hän ei tee taloudellisia päätöksiä, mutta voi ehdottaa energiataloudellisia toimenpiteitä.

Energiaekspertti opastaa käytännön energia-asioissa talon muita asukkaita. Kiinteistön hallinto pystyy energiaekspertin avulla luontevasti edistämään asukkaiden asumistaitoja. Kiinteistönhuoltoyhtiölle energiaekspertti antaa ajankohtaista tietoa talosta sekä tarjoaa tilaisuuden vahvistaa asiakassuhdetta ja parantaa palvelutulosta.

Energiaeksperttitoiminta on osoittautunut tulokselliseksi, keskimäärin säästöä on saatu:

  • 5 % lämmityksessä
  • 10 % kiinteistösähkössä
  • 20 % vedessä

Yli 40 % asunto-osakeyhtiön hoitovastikkeesta koostuu näistä kuluista.

Ottakaa haaste vastaan ja käynnistäkää energiaeksperttitoiminta omassa taloyhtiössänne!

Lisätietoja Energiaeksperttitoiminnasta>>

Taloyhtiön energiakirja

Energia ja kierrätys vaikuttavat monella tasolla: energiaan ja kierrätykseen liittyvät asiat ovat hyvin arkisia valintoja, mutta ne vaikuttavat myös maailmanlaajuisesti ilmastonmuutokseen.

Rakennukset ja rakentaminen vastaavat noin 40 prosentista kaikesta maailman energiankulutuksesta ja päästöistä. Valtaosa päästöistä syntyy rakennusten käytön aikana eli kerrostalossa asumisaikana.

Taloyhtiön energiakirja on kirjoitettu auttamaan taloyhtiön hallitusta energiatehokkuuden parantamiseen liittyvien vaihtoehtoisten toimien selvittämisessä ja niiden taloudellisen kannattavuuden vertailussa.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti