Energiatehokkuuden rahoitusinstrumenteista kaivataan tietoa

Kuva: Bigstock

Energiatehokkuuden parantaminen on olennaista, kun tavoitellaan hiilineutraalia Suomea. EU:n rahoitukseen liittyvät uudet aloitteet ja ohjelmat ovat myös Suomelle mahdollisuus lisätä energiatehokkuutta ja vähentää päästöjä.

-Kaikki saatavilla olevat resurssit tulisi hyödyntää täysimääräisesti – siksi tällaiset eri sektorien väliset keskustelut ovat hyvin hedelmällisiä, korostaa foorumin puheenjohtajana toiminut johtaja Heikki Väisänen Energiavirastosta.Suomen ensimmäisen Sustainable Energy Investment Forumin tavoitteena oli edistää keskeisten sidosryhmien välistä vuoropuhelua tarjolla olevista energiatehokkuuden rahoitusmahdollisuuksista ja siitä, miten ne ovat eri toimijoiden käytettävissä.

Suomen SEI Forum on osa EU komission EU:n “Smart Finance for Smart Buildings” aloitteen myötä eri maissa järjestämää foorumeiden sarjaa. Foorumeissa tuetaan ja kehitetään energiatehokkuusinvestointien rahoitukseen liittyvää osaamista ja yhteistyötä investointi- ja rahoitusohjelmien kehittämisessä. Tavoitteena on myös tunnistaa nykyiseen politiikkakehykseen ja liiketoimintakäytäntöihin liittyviä yhteisiä tavoitteita ja kehittämistarpeita.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti