Hallituksen pieni tilinpäätösopas

Kuvan lähde: Kiinteistöalan Kustannus Oy

Taloyhtiön hallitus vastaa viime kädessä siitä, että yhtiön tilinpäätös on laadittu asianmukaisesti ja huolella. Laki antaa määräyksiä tilinpäätöksestä ja sen sisällöstä, mutta koska isännöitsijä tai joku muu ulkopuolinen tekee usein tilinpäätöksen, hallitus tuntee nuo määräykset turhan harvoin.

Suositusta Hallituksen pienestä tilinpäätösoppaasta on ilmestynyt vastikään 2. painos. Oppaassa on huomioitu kirjanpitolain 1.1.2016 voimaan tulleet muutokset.

Opas auttaa lukemaan ja tulkitsemaan taloyhtiön tilinpäätöstä. Se esittelee tilinpäätöksen asiakirjat ja kertoo, mitä ne sisältävät. Jokaisesta asiakirjasta on tehty erillinen tarkistuslista tärkeistä asioista, jotka hallituksen jäsenen tulee niistä tarkastaa. Opas selvittää myös, mitä vaatimuksia laki asettaa tilinpäätökselle. Oppaan avulla lukija pystyy arvioimaan tilinpäätöksen asianmukaisuutta.

Opas on tarkoitettu hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille. Se sopii myös osakkaille, jotka haluavat valmistautua hyvin yhtiökokoukseen ja seurata, miten yhtiön varoja käytetään.

Oppaan on kirjoittanut KTM Antti Suulamo, joka työskentelee BDO Oy:ssä verotuksen ja kirjanpidon asiantuntijana. Oppaan on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Lue lisää oppaasta ja tilaa!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti