Hallituksen tehtävät ja vastuut

Hallituksen tehtävät ja vastuut -uutuuskirja selvittää, mitä taloyhtiön hallituksen tehtäviin kuuluu ja millä tavoin hallitus on vastuussa toimistaan.

Kirja listaa tiiviisti hallituksen keskeiset, lakisääteiset tehtävät sekä kertoo, mitä hallituksen tulee ottaa huomioon delegoidessaan tehtäviään isännöinnille, valvoessaan isännöinnin toimintaan ja pannessaan täytäntöön yhtiökokouksen päätöksiä.

Kirjassa tarkastellaan myös taloyhtiön hallituksen vastuutilanteita ja annetaan hallitukselle käytännön vinkit siihen, miten se voi toimia huolellisesti ja välttyä siten joutumasta esimerkiksi vahingonkorvausvastuuseen. Lisäksi kirja kertoo perusasiat hallitustoiminnasta (esim. mitä hallituksen kokouksissa tapahtuu ja miten hallitus tekee päätöksiä).

Kirja auttaa hallituksen jäsentä keskittymään oikeisiin asioihin ja hoitamaan tehtävänsä kunnialla. Tiivis ja helppolukuinen kirja sopii mainiosti esimerkiksi perehdytysoppaaksi uusille hallituksen jäsenille. Sitä voi ylipäänsä suositella käsikirjaksi jokaiselle taloyhtiön hallituksen jäsenelle.

Kirjan on kirjoittanut Jenni Hupli. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kirjaan Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupassa!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti