Inspecta tarjosi juhlavuonnaan tietoa kiinteistöjen kunnosta

Inspecta täyttää 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi se järjesti Tietopäivän seminaarin, johon yhdistyi myös perinteinen asiakaspäivä. Tilaisuuden teema oli ajankohtainen kiinteistöjen, infran ja rakentamisen laatu.

Inspectan tapahtuma kiinteistö-, infra- ja rakentamisen alan asiantuntijoille ja yritysjohdolle oli Kaapelitehtaalla Helsingissä eilen 2. syyskuuta. Kevään aikana on otsikkoihin noussut juttuja kiinteistöjen kunnosta ja rakentamisen laadusta. Kiinteistöjen ja infran kuntoon sekä rakentamisen laatuun liittyvät ongelmat ovat olleet asiantuntijoiden tiedossa kuitenkin jo vuosia. Kaapelitehtaalla nostettiinkin esille julkiseen ja yksityiseen johtamiseen, rakentamiseen ja teknisen laadun parantamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Niitä käsiteltiin sekä teknisistä, taloudellisista että juridisista näkökulmista.

Maksuton tilaisuus pyrki tarjoamaan osallistujille inspiraatiota ja konkreettista tietoa. Samalla juhlittiin Inspectan 40-vuotista taivalta. Tietopäivä-seminaari on Inspectan uusi tapahtumakonsepti, joka järjestettiin nyt toista kertaa. Ensimmäinen Tietopäivä järjestettiin teollisuuden asiakkaille ja ammattilaisille tammikuussa 2014.

Inspectan edeltäjä olin entinen Valtion Tekninen Tarkastuslaitos, joka perustettiin 1975, ja josta tuli yksityinen osakeyhtiö 2002. Nykyinen Inspecta on tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys, joka toimii myös muualla Itämeren ja Pohjoismaiden alueella.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti