Isännöintiyritys 2015 -palkinto Kotkan Isännöintipalvelu Oy:lle

Isännöintiliiton Isännöintiyritys 2015 -palkinnon sai Kotkan Isännöintipalvelu Oy. Yrityksellä on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen ote niin omassa toiminnassa kuin asiakastaloyhtiöidenkin johtamisessa.

Isännöintiliitto antoi Isännöintiyritys 2015 -palkinnon Kotkan Isännöintipalvelu Oy:lle. Yrityksen määrätietoinen toiminta näyttää tietä isännöintialan kehitykselle.

Isännöintiliitto palkitsi tänä vuonna erityisesti tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Lisäksi huomiota kiinnitettiin asukasviestinnän panostukseen ja asukkaiden huomioimiseen asiakkaina.

– Haluamme saada taloyhtiöiden osakkaat ajattelemaan taloyhtiön asioita pitkällä tähtäimellä, Kotkan Isännöintipalvelu Oy:n toimitusjohtaja Juha Ranta kertoo.

Kotkan Isännöintipalvelu käy kaikissa taloyhtiöissä läpi jonkin teeman päätökset samana vuonna. Esimerkiksi viime vuonna tapetilla olivat asukasturvallisuusasiat, sitä ennen on käsitelty muun muassa hankesuunnittelua ja energiatehokkuutta. Asiakkaat koulutetaan aiheesta syksyllä, ja isännöitsijät käyvät asiakkaiden kanssa aiheeseen liittyvät päätökset järjestelmällisesti läpi talven ja kevään aikana.

– Näin huolehdimme siitä, että kaikissa taloyhtiöissä tulevat käsitellyksi myös ne kehittämisasiat, jotka eivät kuulu vuosittaisiin rutiineihin, Ranta sanoo.

Tänä vuonna yritys on ottanut kaikkien asiakkaidensa kanssa teemaksi taloyhtiön strategian. Yritys kouluttaa hallitusten jäsenet yhteisessä teemaillassa, ja kahdessa taloyhtiössä pilotoidaan asukaskyselyä tahtotilan määrittämiseksi.

Isännöintiliiton tehtävä on tuoda esiin hyvän isännöinnin merkitystä. Kotkan Isännöintipalvelu toimii tässä määrätietoisena pioneerina alueellaan.

Palkinto luovutettiin Isännöintipäivillä Turussa 17.9.2015. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja. Isännöintipäivät on isännöintialan suurin vuosittainen tapahtuma, jonne alan ammattilaiset kokoontuvat kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Kotkan Isännöintipalvelu Oy

  • perustettu vuonna 2000
  • työllistää yhdeksän henkilöä
  • toimii Kotkassa, Kotkan Opiskelija-asunnot Oy:n omistama
  • Isännöi 40 asunto-osakeyhtiökohdetta sekä Kotkan Opiskelija-asunnot Oy:n asuntoja

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti