Jarmo Luukkanen vetämään REIM Hämeenlinnaa

Isännöitsijätoimisto REIM Hämeenlinna Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Uusi toimitusjohtaja on 42-vuotias rakennusinsinööri AMK Jarmo Luukkanen, (FMA, RAP). Hän aloittaa työnsä REIM Hämeenlinnan palveluksessa heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

Jarmo Luukkanen on vahva kiinteistöalan ammattilainen ja hänellä on aiemmilta vuosilta myös isännöintialan kokemusta, sanoo REIM Group Oy:n konsernin toimitusjohtaja Saija Toivonen.

REIM Hämeenlinnaa kahdeksan vuotta johtanut Marko Hellevaara irtisanoutui touko-kuussa. Toivosen mukaan Hellevaaran lähtöön ei liity dramatiikkaa, vaan hän halusi siirtyä elämässään uusien haasteiden pariin.

Hellevaara jättää yhtiön heinäkuun lopussa. REIM Hämeenlinnan jättää myös Hellevaaran tärkeä yhteistyökumppani, talouspäällikkö Seija Sorsa. Uutena talouspäällikkönä aloittaa Raija Ruuhilahti. Hän siirtyy REIM Hämeenlinnan palvelukseen Realia Managementilta.

Luukkasella on vahva ammattitausta

Saija Toivonen on tyytyväinen Luukkasen tulosta toimitusjohtajaksi. “Etsimme tehtävään kovan luokan ammattilaista, ja kyllä me sellaisen nyt saimme. Hän on ammattitaustaltaan kypsä toimitusjohtajan vaativiin tehtäviin.”

Luukkanen tulee Hämeenlinnan johtavan isännöitsijätoimiston toimitusjohtajaksi kaupungin elinkeinoyhtiöön kuuluvan Linnan Kiinteistökehitys Oy:n rakennuttajapäällikön tehtävästä. Isännöintityöstä hänellä on kokemusta Kanta-Hämeen Talokeskuksesta, jossa hän toimi kuusi vuotta (1999-2005) isännöitsijänä ennen kuin Talokeskus siirtyi yrityskaupalla REIM Groupille vuonna 2008.

Toivosen mukaan isännöitsijätoimiston johtajanvaihdos pyritään hoitamaan mahdollisimman jouhevasti ja asiakaslähtöisesti. Siinä auttaa se, että Luukkanen ja Hellevaara voivat tehdä yhdessä siirtymävaiheen tilannekartoituksen heinäkuun aikana.

Paluu tuttuun maailmaan

Jarmo Luukkaselle kynnys paluulle isännöitsijäalan maailmaan ei ollut kovin korkea. “Olen menossa luotettavan kuvan omaavaan yhtiöön, jossa on tekemisen meininki ja vastuullista toimintaa asiakkaan näkökulmasta.”

“Tuttuun maailmaan tulen. Olen myös tykännyt toimia yhteistyössä taloyhtiöiden kanssa. Niissä on oma viehätyksensä. Nyt oli myös perheolosuhteiden kannalta sopiva aika palata usein iltatyötä edellyttäviin tehtäviin, koska nuorimmainenkin lapsista on jo koulussa. Tu-leva työ kiinnostaa myös siksi, että se ei ole pelkkää perusisännöintiä. Siihen liittyy moni-puolisia työyhteisön johtamiseen sekä asiakaskunnan palvelujen kehittämiseen liittyviä haasteita.”

Luukkanen uskoo, että hänellä on työuransa tuomia valmiuksia tulla vaativaan tehtävään.

“Olen voinut rakentaa vuosien varrella kiinteistöjen huoltoon ja korjausrakentamiseen liittyvää suhdeverkostoa, mikä on tärkeää isännöintityössä. Etenkin korjausrakentamisen tarpeet kasvavat jatkuvasti, ja siinä hyvällä isännöintityön ohjauksella on iso merkitys asiakkaillemme.”

Ihan ensimmäisinä töinään Luukkanen joutuu suunnittelemaan yhdessä henkilöstön kanssa toimiston muuttoa Hämeenlinnan torin laidalle asuntoyhtiö Tähtipuiston kiinteistöön. Hän arvioi, että muutto olisi suunnittelutyön ja remontin jälkeen mahdollista loka-marraskuun aikana.

“Se ehkä tarjoaa uuden ja positiivisen alun tuleville tehtävilleni.”

 

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti