Kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa sertifioidaan tänään Aulangolla

Kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa saa tänään sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen. Sertifikaatit luovutetaan Aulangolla tänään alkaneessa Kiinteistöjen sijoitus-, rahoitus-, kehitys- ja palveluliiketoiminnan Vuosiseminaarissa.

Sertifiointi on osoitus monipuolisesta osaamisesta ja kokemuksesta kiinteistöjohtamisen alueelta.

Kiinteistöalaa toimintaympäristönä leimaavat kansainvälistyminen, verkottuminen ja liiketoiminnallistuminen. Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava myös asiakastoimialat ja osattava ennakoida niissä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa, joka tuntee kiinteistöalan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet ja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa vuonna 1999, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut 214 johtajaa. Sertifikaatin saamisen edellytyksinä on vähintään opistotason peruskoulutus, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifioitu kiinteistöjohtaja sitoutuu sertifikaatin saatuaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja osaamisensa ylläpitoon ja hänellä on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.

Kiinteistöjohdon sertifiointi on väline kiinteistö- ja rakennusalalla tarvittavan monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamiseen ja korostamiseen. Työnantajalle sertifikaatti tarjoaa tuen henkilöstövalinnoissa: sertifioitu johtaja on kehittänyt itseään laajasti ja monipuolisesti johtamisen ja kiinteistöklusterin eri osa-alueilla. Kiinteistöjohtajia sertifikaatti kannustaa kohti monipuolisten valmiuksien hankkimista sekä jatkuvaa itsensä kehittämistä ja kouluttautumista.

Sertifikaatin saavat aakkosjärjestyksessä:

1.  Astala Toni

2. Hupli Jenni

3. Juselius Harry

4. Keitilä Matti

5. Kniivilä Kati

6. Koskiniemi Tuomas

7. Murto Erkko

8.Salo Pasi

Vuosiseminaari kokoaa yhteen kiinnostavimmat asiantuntijat, joiden toiminnan keskiössä on kiinteistö sijoittajasta rahoittajaan, kehittäjään, neuvonantajaan, rakennuttajaan, palvelun tuottajaan ja sen käyttäjään. Kyseessä on alan huipputapahtuma.

 Vuosiseminaarin aluksi osanottajia herätteli valloittavalla esityksellään professori Michael Dahlén Tukholman kauppakorkeakoulusta.
Vuosiseminaarin aluksi osanottajia herätteli valloittavalla esityksellään professori Michael Dahlén Tukholman kauppakorkeakoulusta.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti