Kartongin keräyspalvelut siirtyvät HSY:n hoidettavaksi Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY aloittaa kartongin keräyksen asuinkiinteistöiltä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella 21.3.2016. Vantaalla HSY:n keräys alkoi viime syksynä. Kartonkia kerätään niillä asuinkiinteistöillä, joilla on vähintään 10 huoneistoa. HSY tarjoaa maksutta asukkaille kartongin lajitteluoppaita ja lajittelujulisteita taloyhtiön jätetilaan. Niitä voi tilata osoitteesta www.hsy.fi/esitteet.

Kiinteistöt, joita muutos koskee, saivat kirjeen HSY:ltä helmikuussa. Kiinteistöjen nykyiset kartongin keräyssopimukset päättyvät ja astiat jäävät paikoilleen. Jos keräysastia puuttuu, HSY toimittaa astiat jätetilaan. Astioissa on kuvalliset tarrat, jotka ohjeistavat kartongin oikeaan lajitteluun. Vaikka HSY tarjoaa palveluaan kiinteistöille, joissa on vähintään 10 huoneistoa, sitä voivat tällä hetkellä tilata pienemmätkin kiinteistöt Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja Vantaalla.

Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen asuinkiinteistöjen kartonkikuljetukset siirtyvät HSY:n järjestämiksi vaiheittain. Vantaan keräys alkoi syksyllä 2015. Jatkoaikataulu on seuraava:

• Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi, kevät 2016
• Länsi-Helsinki, syksy 2016
• Itä-Helsinki, kevät 2017
• Helsingin keskusta, syksy 2017

Kerätystä kartongista valmistetaan hylsykartonkia ja uusia kartonkipakkauksia.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti