Kiinteistö- ja rakennusalan koulutuksessa missiona laatu

Tekniikan tohtori Jarno Tuimala on nimitetty Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n toimitusjohtajaksi. Tuimala aloitti Kiinkossa vuoden alussa pitkäaikaisen toimitusjohtajan, Keijo Kaivannon, jäätyä eläkkeelle.

Haluamme jatkaa korkean laadun tavoittelua ja jalkauttamista

Kiinteistö- ja rakennusala koskettaa usealla tavalla jokaista meistä; Asunnot, rakentaminen, kiinteistöjen huolto ja ylläpito, isännöinti, välitystyö jne. – Kiinko on toiminut alan kouluttajana jo yli 35 vuotta ja on saavuttanut merkittävän aseman myös laadun puolestapuhujana.

”Kiinko tulee jatkamaan alan kehittämistä ja pitämään laadukasta toimintaa missionaan. Kiinteistöalan kouluttajana se on yksi tärkeimmistä tehtävistämme.”, kertoi Tuimala toimitusjohtajien kapulanvaihtotilaisuudessa 27. tammikuuta Helsingissä.

Kiinko uudistuu ja uudistaa

Laadun kehittäminen edellyttää jatkuvaa osaamisen uudistamista ja halua uudistua. Myös Kiinkon omat toimintatavat uudistuvat; viime vuonna käynnistetty sisäinen laatuprojekti kehittyy laadukkaammiksi arjen toiminnoiksi ja tavoiksi kohdata asiakas.

Laadun parantaminen tarkoittaa panostusta oleelliseen. Kyse on myös asenteesta viedä työt sovitusti maaliin. Kaivanto on tehnyt kattavan työn, ja Kiinkon opiskelijat sekä kumppanit ovat vieneet sanomaa kentälle. Tällä tiellä on hyvä edetä ja kehittää myös uutta.”, jatkaa Tuimala.

Tuimala on toiminut aiemmin Hyria koulutus Oy:n toimitusjohtajana ja rehtorina.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti