Kiinteistöalan Kustannus Oy uudisti verkkopalvelujaan

Verkkopalveluja käytetään yhä enenevässä määrin tablet-laitteilla ja älypuhelimilla, ja modernin verkkopalvelun täytyykin toimia kaikissa päätelaitteissa. Kiinteistöalan Kustannus Oy on jatkanut verkkopalvelujensa uudistamista. Alkuvuodesta Suomen Kiinteistölehden verkkosivut uudistuivat ja nyt oli verkkokaupan www.kiinkust.fi vuoro.

Uudessa verkkokaupassa on panostettu tuotteiden ja palveluiden löydettävyyteen ja esillepanoon, jotta asiakas löytäisi mahdollisimman nopeasti tarvitsemansa tiedon. Verkkokauppa on nyt myös responsiivinen, eli sen sisältö skaalautuu päätelaitteen näytön koon mukaan.

Lisää uutta on tulossa myös lähiviikkoina. Kiinteistöalan Kustannus Oy avaa 15.9 uuden verkkokurssipalvelun, ekurssin. Palvelusta löytyy laaja valikoima verkkokursseja taloyhtiöille ja yrityksille. Palveluun voi jo ennakkoon käydä tutustumassa osoitteessa www.ekurssi.fi.

Myöhemmin syksyllä Kiinteistöalan Kustannus Oy avaa myös uuden sähköisen lomakepalvelun, jossa asiakas voi itse muokata omiin tarpeisiin asiantuntijoiden laatimia lomakkeita.

“Sisällön digitaalinen jakelu ja käyttö lisääntyy huimaa vauhtia, ja Kiinteistöalan Kustannus Oy haluaa tarjota asiakkailleen moderneja, tehokkaita ja aikaa säästäviä sähköisiä palveluja”, kertoo kehitysjohtaja Thomas Åberg Kiinteistöalan Kustannus Oy:stä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti