Kiinteistökalenteri 2016

Kiinteistökalenteri on kiinteistöalan klassikko, joka on pitänyt kiinteistöväkeä ajan tasalla jo vuosikymmeniä. Kalenterin 34. vuosikerta, Kiinteistökalenteri 2016, ilmestyi marraskuussa.

Kiinteistökalenteri on enemmän kuin tavallinen almanakka – se on hyödyllinen työkalu. Kalenterin loppuosasta löytyy nimittäin kiinteistöväelle mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa. Kalenterissa on suuren suosion saavuttanut taloyhtiön vuosikello, joka auttaa hallitusta ja isännöitsijää suunnittelemaan taloyhtiön toimintaa vuoden ajan. Siinä kerrotaan, mitä hallinnollisia töitä yhtiössä on tehtävä, ja muistutetaan tärkeistä kiinteistönhoidon ja kunnossapidon töistä.

Lisäksi kalenterista löytyvät kiinteistönhoitokululukemat, jotka on avattu havainnollistavina kuvaajina, talousarvio-ohje vuodelle 2016 sekä taloyhtiölle hyödyllisiä tietoiskuja esimerkiksi hallituksen, isännöitsijän ja yhtiökokouksen rooleista sekä uuden hallituksen jäsenen perehdyttämisestä.

Kalenterin päivyriosiossa viikko sijoittuu omalle aukeamalleen. Mukana ovat nimipäivät, liputuspäivät ja kansalliset juhlapyhät. Myös vuosisuunnitteluosiot vuosille 2016 ja 2017 löytyvät.

Kalenterin on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kalenteriin

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti