Kiinteistölehden levikki lähes 37 000

Suomen Kiinteistölehden levikki on noussut uuteen ennätykseen. Tuoreimman levikintarkastuksen mukaan viime vuonna Kiinteistölehden levikki oli 36 861 kappaletta. Kasvua oli 1879 kappaletta numeroa kohti vuodessa (LT 107/2016).

Lehdistön valtavirrasta poiketen Kiinteistölehden levikki on jatkuvasti ollut tasaisessa kasvussa. Uusien lukujen perusteella Kiinteistölehti on nyt laajalevikkisin LT-levikkinsä tarkastuttaneista kiinteistö- ja rakennusalan lehdistä.

Suomen Kiinteistölehti on Kiinteistöliiton ja Suomen Vuokranantajien jäsenetulehti. Levikinkasvu kytkeytyykin pitkälti Kiinteistöliiton, sen jäsenyhdistysten ja Vuokranantajien jäsenmäärän kasvuun.

– Kehitystä tukee myös se, että ihmiset ovat yhä valveutuneempia ja kiinnostuneempia asuntovarallisuutensa arvosta ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Niinpä myös jäsenyyteen kuuluva lehti koetaan läheiseksi ja tärkeäksi, päätoimittaja Asko Sirkiä katsoo.

Asunto-osakeyhtiömaailma on sen ykkösjulkaisuna pitkän tien kulkeneen Kiinteistölehden lisäksi alkanut kiinnostaa myös muita. Alalle on tullut ja sieltä on poistunut lehtiä, joista osa on ollut selvästi asiakaslehtityyppisiä, mainos- ja mediatoimistoissa tehtyjä kevytjulkaisuja tai sitten ilmaisjakelulehtiä.

Samalla myös erilaisten sähköisten ratkaisujen merkitys on kasvanut. Esimerkiksi painetun lehden rinnalla ilmestyvä digilehti Suomen Kiinteistölehdellä on ollut jo useita vuosia, ja lehden uutiskirjeellä on nykyisellään yli 20 000 tilaajaa.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti