Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ja Turun AMK syventävät yhteistyötään

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen ja Turun ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö laajenee, kun osapuolet allekirjoittivat 25.11.2016 kumppanuussopimuksen. Sopimus nivoo opiskelua työelämään ja luo Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen sidosryhmille monipuolisia mahdollisuuksia palvelutoiminnan sekä tutkimus- ja kehitystoiminnan kehittämiseen.

– Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen palvelutoiminnan kehittämiseksi koemme yhteistyön Turun AMK:n kanssa ensi arvoisen tärkeäksi, muun muassa energiatehokkuuden, korjausrakentamisen, esteettömyyden, ja taloautomaation kuten älytekniikkaratkaisujen osalta. Myös tutkimus- ja kehitystoiminta saa vahvistusta Turun AMK:n tutkimusryhmien kautta, toteaa toiminnanjohtaja Juuso Kallio.

Kumppanuusyhteistyö käytännössä

– Kumppanuusyhteistyö on Turun AMK:n ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen välistä pitkäjänteistä kehittämiseen suuntautuvaa yhteistyötä, toteaa asiakkuusvastaava Sinikka Leino Turun AMK:sta.

Kumppanuussopimuksella varmistetaan laaja-alainen ja jatkuvaan vuoropuheluun perustuva yhteistyö.

– Monialaisena ammattikorkeakouluna pystymme nopeisiin, räätälöityihin ja tarveperusteisiin ratkaisuihin kumppanuusasiakkaan sidosryhmien ja toiminnan kehittämisessä, Sinikka Leino jatkaa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti