Kiinteistönhoidon käsikirja

Kiinteistönhoidon käsikirja on kattava teos ja oppikirja kiinteistönhoitajan työhön. Kirjasta on vastikään ilmestynyt uusi painos.

Uudistuneesta kirjasta selviää, mitä kuuluu kiinteistön sisä- ja ulkoalueiden päivittäiseen hoitoon. Kirja antaa perustiedot myös kiinteistöjen LVI-, automaatio-, sähkö- ja rakennustekniikasta sekä turvallisuudesta ja siivouksesta. Lisäksi tarkastellaan työsuhdeasioita ja asiakaspalvelua osana kiinteistönhoitajan työtä.

Kirja on päivitetty vastaamaan muun muassa lainsäädännön muutoksia. Siinä on uutta tietoa erityisesti kiinteistöautomaatiosta, kylmätekniikasta sekä kiinteistön vihertöistä. Kirjan ulkoasu on uuden painoksen myötä muuttunut, ja kirjassa on mm. runsaasti uutta kuvitusta. Lukujen lopussa olevien kertaustehtävien avulla on helppo kerrata opittuja asioita.

Kirja vastaa Kiinteistöpalvelujen perus- ja ammattitutkintojen tutkintovaatimuksia. Se sopii mainiosti paitsi oppikirjaksi myös käsikirjaksi huoltomiehille ja talonmiehille.

Kirjan tekstejä on ollut päivittämässä ryhmä kiinteistöalan kouluttajia ja asiantuntijoita mm. Amiedusta ja alan liitoista. Kirjan on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Lue lisää kirjasta ja tilaa se Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti