Kiinteistöyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös

Kuvan lähde: Kiinteistöalan Kustannus Oy

Kiinteistöyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös on perusteos taloyhtiöiden taloudenpitoon. Kirjasta ilmestyi uusi painos maaliskuun puolivälissä.

Kirja antaa kattavat tiedot kiinteistöyhtiön kirjanpidon järjestämiseen sekä tilinpäätöksen ja siihen liittyvien asiakirjojen laadintaan. Kirjassa tarkastellaan myös kiinteistöyhtiöiden talouden erityispiirteitä, kuten tilinpäätössuunnittelua, vastikerahoitus- ja lainaosuuslaskelmia sekä verotusta. Käsiteltyjä asioita havainnollistetaan lukuisten esimerkkien ja mallilaskelmien avulla. Kirjassa on myös mallit taloyhtiön tilinpäätösasiakirjoille.

Kirja on päivitetty kauttaaltaan. Siinä on huomioitu kaikki viimeaikaiset lakimuutokset, esimerkiksi vuoden 2016 alusta voimaan tulleet kirjanpitolain säännökset ja uusi tilintarkastuslaki. Kirjaan on sisällytetty myös aiheeseen liittyvät kirjanpitolautakunnan lausunnot ja verohallinnon ohjeet.

Kirjaa voi suositella lämpimästi isännöitsijöille sekä kirjanpitäjille, tilintarkastajille ja muille henkilöille, jotka hoitavat taloyhtiöiden taloudenpitoa. Kirja sopii myös oppikirjaksi.

Kirjan on kirjoittanut verotuksen ja kirjanpidon asiantuntija, KTM Antti Suulamo. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu ja tilaa kirjaa verkkokaupastamme!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti