Kiitos luottamuksesta, lukijat!

Suomen Kiinteistölehden, taloyhtiöiden oman lehden, sisältö on perinteisesti koostunut hallituksille, isännöitsijöille, osakkaille ja vuokranantajille hyödyllisistä aiheista. Siksi meillä ei ole ollut tapana käsitellä lehteä itseään. Nyt on kuitenkin pakko tehdä poikkeus.

Te, hyvät lukijat, olette tänä syksynä antaneet arvosananne lehdestä ja kertoneet siitä mielipiteenne TNS Gallupille, joka toteutti perinteisen laajan ja satunnaisotantaan perustuvan lukijatutkimuksen. Meidät lehdentekijät tuon tutkimuksen tulokset saavat hyvin nöyriksi.

Lukijoiden mielestä Suomen Kiinteistölehti on yleisilmeeltään selkeä ja houkuttelee lukemaan. Se ei pirsto sisältöään. Artikkelit ovat lukijoiden mielestä helppotajuisia ja sopivan mittaisia. Ja mikä tärkeintä: lukijoiden mielestä lehti tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa tietoa, joka on kiinnostavaa ja ajankohtaista.

Lukijat siis luottavat lehteensä, mistä kielii myös se, että lukijasuhde on usein pitkäaikainen. Liki joka toinen vastaajista on lukenut lehteä yli kolme vuotta. Ja kuten tarkoitus on, lehti myös kiertää. Keskimäärin yhdellä Suomen Kiinteistölehdellä on 2,8 lukijaa, ja vain joka kolmas vastaaja pitää lehden pelkästään itsellään.

Hyvistä tuloksista huolimatta toki kehittämistäkin riittää. Myös siihen, te hyvät lukijat, olette tutkimuksessa antaneet merkittävän panoksenne. Yhdessä teemme Suomen Kiinteistölehdestä vielä entistäkin paremmin teitä palvelevan. Rauhaisaa joulun aikaa ja antoisia lukuhetkiä!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti