Kodin remontit Plus – Opas osakkaalle ja taloyhtiölle

Kodin remontit Plus on uudenlainen, kattava opas taloyhtiön osakkaan remontteihin. Kirjassa kerrotaan kaikki, mitä osakkaan tulee tietää ja tehdä remontoidessaan asuntoaan.

Kirja listaa, millaisia remontteja taloyhtiön osakas saa tehdä, sekä opastaa remontin valmistelussa. Kirjassa on kätevät erilliset ohjeet osakkaan kylpyhuone-, sauna-, WC-, keittiö-, huonetila-, tulisija-, parveke- ja piharemontteihin – niistä on helppo tarkistaa, mitä remonttia tehdessä tulee muistaa ja ottaa huomioon.

Lisäksi kirjassa kerrataan taloyhtiön tehtävät osakkaan remonttiin liittyen ja selvitetään, kuka vastaa osakkaan remontin kustannuksista, miten remontoidun tilan kunnossapitovastuu jakautuu ja kuka pieleen menneen remontin korjaa.

Kirja sopii mainiosti oppaaksi asunnon remonttia suunnittelevalle osakkaalle. Aiempaa kokemusta asunnon remontoinnista ei tarvita, sillä kirja neuvoo kiitettävän selkeästi erilaisten remonttien suunnittelussa ja teettämisessä. Kirjasta on apua myös taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijöille, jotka käsittelevät osakkaiden remontteihin liittyviä asioita.

Oppaan ovat kirjoittaneet VT Mia Pujals ja rakennusinsinööri Jari Hännikäinen. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu oppaaseen

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti