Korjaushankkeen rahoitus taloyhtiössä

Kuvan lähde: Kiinteistöalan Kustannus Oy

Korjaushankkeen rahoitus taloyhtiössä -uutuuskirjaan on koottu kätevästi yksien kansien väliin perustiedot taloyhtiön korjaushankkeen rahoittamisesta.

Kirja esittelee tavallisimmat taloyhtiön käytössä olevat rahoitustavat (esim. yhtiölaina, ennakkosäästäminen, yhtiön omaisuuden myynti) ja kertoo, miten rahoitus käytännössä hankitaan. Mukana on hyviä neuvoja esimerkiksi eri rahoitustapojen yhdistämiseen ja siihen, miten taloyhtiö voi rahoittaa korjaushankkeen, jos se ei saa pankista lainaa.

Kirja neuvoo myös siinä, miten osakkailta kerättyjä varoja ja muita korjaushankkeen tuloeriä kannattaa käsitellä taloyhtiön tilinpäätöksessä, jotta turhalta verojen maksulta vältytään. Lisäksi kirjassa kerrotaan, mitä laskelmia hankkeen kustannusten sekä osakkaiden maksuosuuksien selvittämiseksi pitää laatia ja miten osakas voi hankkia rahat omaan maksuosuuteensa.

Kirjaa voi suositella lämpimästi hallituksen jäsenille niissä taloyhtiöissä, joihin on tulossa suuri korjaushanke. Kirja sopii tietopaketiksi myös isännöitsijöille ja kiinteistönvälittäjille.

Kirjan on kirjoittanut Matti Heinonen. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu ja tilaa Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokaupasta!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti