Koulutus ja laatu ovat Saumalaakson toiminnassa avainasemassa

Koulutuksella osaavia ammattilaisia työmaille

Saumalaakso on ollut koko olemassaolonsa ajan vahvasti mukana kehittämässä alaa. Tunnistimme tarpeen kehittää saumaajien osaamista ja ammattitaitoa. Perinteisesti saumaajan työ on opittu tekemisen kautta, eikä alalle ollut omaa koulutusta. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että alalla toimivien ammattitaito on kirjava. Rakenteiden tiiviyden kannalta on kuitenkin aidosti merkitystä sillä, kuka työn tekee. Siksi olimme aikanaan mukana perustamassa kansallista saumaajien koulutusta, joka takaa saumaajien ammattitaidon tason ja jatkuvan kehittymisen. Koulutuksen tarkoituksena on ensisijaisesti edistää alaa, sen profiilia ja nostaa tehtyjen töiden tasoa. Koulutus mahdollistaa, että kaikki voittavat. Asentajat saavat ammattitutkinnon todistuksena osaamisesta, tilaajat laadullisesti parempaa työtä ja työnantajat ammattimaisesti toimivia ja ajattelevia työntekijöitä. Koulutus onkin saanut alalla aikaan ison harppauksen.

Koulutus kulkee nykyään nimellä Rakenteiden saumaajan henkilösertifikaatti, ja sitä järjestää Työtehoseura. Sertifikaatin myöntää Suomen Laatusertifiointi.

Lisätietoa Rakenteiden saumaajan henkilösertifikaattikoulutuksesta Työtehoseuran sivuilla:

https://www.tts.fi/lyhytkoulutukset/rakennusalan_sertifikaatit_ja_patevyydet/sertifikaatit_ja_patevyydet/rakenteiden_saumaajan_henkilosertifikaatti

Laatu kaiken keskiössä

Yhdistämme ammattiasentajan taidot, oikeat työtavat, kestävät työvälineet, modernin kaluston sekä laadukkaat tuotteet toimivaksi kokonaisuudeksi. Panostamme korkealaatuisiin tuotteisiin sekä palvelevaan ja osaavaan henkilökuntaamme. Laatupolitiikkamme voi kiteyttää seuraavasti: tuotamme palveluja kannattavalla liiketoiminnalla, pysymme aikataulussa ja suoritamme työtehtävät sopimuksen mukaisesti. Teemme työmme kerralla valmiiksi ja toteutamme työmaamme niin asiakasystävällisesti kuin mahdollista. Periaatteemme on, että jokainen vastaa omasta työsuorituksestaan ja sen laadusta. Tämä koskee niin meitä itseämme kuin mahdollisesti käyttämäämme alihankkijaa, joka on sitoutunut yhtiömme laatupolitiikan mukaiseen toimintaan.

www.saumalaakso.fi

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti