Kuuden talon perinteinen putkiremontti alkaa Olarissa

Consti käynnistää elokuun lopulla kuuden kerrostalon putkiremontin Espoon Olarissa. Urakan toteutusvaiheen arvo on noin 4,5 miljoonaa euroa.

 Asunto-osakeyhtiö Matkalax muodostuu kuudesta kolmikerroksisesta rakennuksesta, joissa on 88 asuntoa ja liiketiloja. Vuonna 1970 rakennettujen talojen putket olivat remontti-iässä ja talotekniikka kaipasi päivitystä.

Putkiremontti tehdään perinteisellä menetelmällä lukuun ottamatta pohjaviemäriä, joka sukitetaan. Lisäksi piha-alueen salaojitusta uusitaan.

 Perinteinen putkiremontti oli taloyhtiön tarpeisiin varmin ja paras vaihtoehto. Kun vesijohdot, viemäriputket ja talotekniikka uusitaan, ne kestävät luotettavasti taas vuosikymmeniä.

 – Perinteinen putkiremontti on edelleen menetelmistä suosituin, mille on hyvät perusteet. Talotekniikka on helppo uusia, ja rakenteet korjataan perusteellisesti myös pintaa syvemmältä. Remontti antaa vakaan pohjan jatkaa kiinteistön muuta kehitystyötä, Consti Talotekniikan asiakkuuspäällikkö Jaakko Suomela kertoo.

Asuntokohtainen työaika on 10–12 viikkoa. Remontin on määrä valmistua runsaan vuoden kuluttua. Urakan projektijohtajana on Insinööritoimisto Aarno.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti