Kylppärit kuntoon – Käytännön opas taloyhtiölle

Kylpyhuoneremontit ovat taloyhtiön tavallisimpia remontteja, mutta myös riskialtteimpia. Niihin liittyy paljon määräyksiä ja ohjeita, joita valitettavan harvoin taloyhtiössä tunnetaan. Väärin tehty kylpyhuoneremontti voi koitua hyvinkin kalliiksi uusimis- ja korvauskustannuksien sekä vahingonkorvausvelvollisuuden takia.

Kylpyhuoneremonteista on nyt tehty kattava opas. Kylppärit kuntoon – Käytännön opas taloyhtiölle -kirjaan on koottu kaikki oleellinen tieto, mitä taloyhtiön tulee tietää kylpyhuoneremonteista. Kirja auttaa kylpyhuoneremontin valmistelutöissä, ja sen neuvoilla remontti tulee hoidettua oikein ja määräysten mukaisesti. Kirja on tärkeä tietopaketti niin taloyhtiön hallitukselle, isännöitsijälle kuin osakkaillekin.

Kirjassa esitellään taloyhtiön kolme tavallisinta kylpyhuoneremonttityyppiä ja kerrotaan, mitä selvityksiä ja päätöksiä taloyhtiössä on tehtävä ennen näitä remontteja ja mitä teknisiä vaatimuksia nykyiset määräykset näille remonteille asettavat. Kirjassa kerrotaan myös, miten kunnossapito- ja korjausvastuu jakautuu kylpyhuoneessa osakkaan ja yhtiön välillä, kuka vastaa remontin kustannuksista ja missä tapauksissa osakas on oikeutettu hyvitykseen. Lisäksi kirjassa käydään läpi, kenen vastuulla on pieleen menneen remontin korjaaminen ja vahingonkorvaus.

Kirjan ovat kirjoittaneet Kiinteistöliitto Uusimaasta lakimies, VT Kirsi Ruutu ja neuvontainsinööri Jari Hännikäinen. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kirjaan Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokaupassa!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti