Lepaan puutarhanäyttely on jälleen ensi viikolla

Lepaan näyttelyyn on ilmoittautunut noin 180 näytteilleasettajaa, joista 40 on uusia. Hämeessä järjestettävä näyttely kerää näytteilleasettajia lakeuksilta vaaroille ja saapasjalkamaasta Lapin porteille. Näyttely järjestetään Hattulassa HAMK Lepaassa 13.–15. elokuuta.

Tänä vuonna näyttelyssä on perennataimistoja esittelemässä valikoimaansa. Kukkanäyttely on ensi kertaa oleskelualueen muodossa B-hallisssa levittäytyen pihalle. Esillä on Gasan, Huiskulan, Koroisten ja Scheteligin parisataa lajiketta erilaisessa istutuksissa. Alueella voi myös rentoutua riippumatossa, istuskella penkeillä tai nauttia virvokkeita kahvilassa kukkien katselun lomassa.

Uudella opastetulla kierroksella pääsee tutustumaan Lepaan hanke- ja koetoimitaan. Opastettu kierros järjestetään ensimmäisenä näyttelypäivänä torstaina kello 12.00.

 Uutuuksissa mobiilipalveluita, koneita, ledejä…

Uutuudet kuuluvat Lepaalle. Nettisivuilta löydät näytteilleasettajien ilmoittamia uutuuksia – ja loput uutuudet löydät näyttelystä! Uutuuskoneissa on luvassa esimerkiksi automatiikkaa, lakaisukone ilman vettä ja vedettävä lakaisukone. Tutustu myös näytteilleasettajiin ja heidän palveluihinsa.

Vanhat puutarhahanskat pääsevät osaksi ympäristötaideteosta, joka viimeistellään näyttelyn aikaan kävijöiden mukanaan tuomilla vanhoilla puutarhahanskoilla. Tekijä Merili Kubu on paikalla jokaisena näyttelypäivänä.

 Ohjelmalavalla mehiläistietoutta ja uutuuksia

Ohjelmalavalla tapahtuu päivittäin kello 10.30–16.00. Näytteilleasettajien tietoiskuissa selviävät esimerkiksi näyttelyuutuudet sekä se, kuka on uusi laatikonkasauksen SM-mestari. Laatikonkasauskilpailuun saa osallistua kuka tahansa. Mehiläishoitajain liitto puhuu pölyttäjien puolesta ja kertoo pölytyspalveluista.

Uutuuskoneet esitellään Koneparaatissa päivittäin kello 11 ja 15 näyttelyalueen keskellä. Paraatin juontaa Sami Kiema.

Seuraa näyttelyn sivuja myös Facebookissa. Näyttelyllä on jo lähes 1 500 tykkääjää, liity sinäkin mukaan! Heinäkuussa starttasi 24:n luukun näyttelykalenteri, jossa on joka päivä luvassa näyttelyyn liittyvää asiaa.

Näytteilleasettajat, näyttelyalueen kartat, uutuudet ja näyttelyn ohjelman löydät huomenna ilmestyvästä Puutarha&kauppa-lehden julkaisemasta näyttelyoppaasta. Näyttelyopas on jaossa myös näyttelyssä. Tiedot löytyvät myös www.lepaa.fi.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti