Loposet Oy Realialle Kuopiossa

Realia Isännöinti Oy on 30.9.2015 solminut liiketoimintakaupan tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n isännöintiliiketoiminnan siirtymisestä Realia Isännöinnille. Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n isännöimät asiakkuudet siirtyvät Realia Isännöinti Oy:lle 1.10.2015 alkaen.

Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy on Maaningalla, Siilinjärvellä ja Kuopiossa toimiva isännöinti-, kirjanpito- ja taloushallinnon yritys. Yhtiön asiakkaita ovat niin taloyhtiöt, osakeyhtiöt, toiminimet, avoimet- ja kommandiittiyhtiöt kuin maatalousyrittäjät, ja liiketoimintakaupan myötä Realia Isännöinnille siirtyy 31 asiakkuutta.

Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Matti Loponen jatkaa konsulttina Realia Isännöinti Oy:lle vuoden 2015 loppuun opastaen ja tutustuttaen Realia Isännöinti Oy:n taloyhtiöihin, niiden hallituksiin, osakkaisiin ja asukkaisiin. ”Ennen eläkkeelle jäämistäni tutustumme yhdessä Realia Isännöinnin kanssa kaikkiin asiakkuuksiin siten, että tehtävien siirto sujuu mahdollisimman jouhevasti”, kertoo Matti Loponen. Realia Isännöinti Oy:lle ei siirry liiketoimintakaupan myötä työntekijöitä Loposet Oy:stä.

”Realia Isännöinnillä on kunnia jatkaa Loposten yli 30 vuotta tehtyä elämäntyötä isännöinnin ja kirjanpidon parissa. Varmistamme, että Loposten isännöinnin asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaisen palvelun ja että yhdistyminen sujuu asiakkaille mahdollisimman vaivattomasti”, sanoo Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti