Mielen näyttelytiloissa Vantaalla voi myös testata ja kokata

Vuonna 2008 avattu Miele Gallery Vantaan Porttipuistossa on uudistunut perusteellisesti. Uudistuksen yhteydessä näyttelytilan nimi vaihtui ja on nyt Miele Experience Center. Remontin myötä koko talo otettiin aktiivikäyttöön. Näyttelykerroksessa sijaitsevia uusia tiloja ovat designkeittiöalue, laajennettu Contact Center sekä Miele Professional -yksikön tekninen koulutustila. Kellarikerroksessa sijaitsee uusi, entistä isompi Outlet ja huoltotöiden vastaanottotila.

Kuluttajille tarjotaan mahdollisuus sekä nähdä Mielen tuotevalikoimaa yhdessä paikassa että päästä testaamaan laitteita. Uudistuksen myötä muun muassa uudet pyykinhoitolaitteet sekä keittiölaitteiden värimaailmat ovat hyvin esillä.

Tiloissa järjestetään useamman kerran vuodessa myös kaikille avoimia viikonlopputapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Miele Experience Centerin Aktiivikeittiössä järjestettävissä makuilloissa kuluttajien on mahdollista kokeilla Miele-tuotteita ennen hankintapäätöstä tai saada vinkkejä jo hankitun tuotteen käyttöön. Makuilta-ruuanlaittotapahtumiin voi ilmoittautua Mielen nettisivuilla.

Miele panostaa myös jälleenmyyjiensä koulutukseen varmistaakseen laadukkaan asiakaspalvelun myös oman yrityksen ulkopuolella. Miele Akatemian koulutustilaisuuksissa tutustutaan yritykseen ja sen toimintatapoihin sekä tuotteisiin. Akatemiasta valmistuu sertifioituja Miele-myyjiä.

Experience Centerin avajaisissa puhunut Markus Miele toimii yhdessä Reinhard Zinkannin kanssa Miele Groupin toimitusjohtajana ja osaomistajana. Vuonna 1889 perustetun Mielen liikevaihto on 3,22 miljardia euroa, ja se työllistää yli 17 660 työntekijää. Mielellä on omia myyntiyksikköjä tai maahantuojia lähes 100 maassa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti