Mikkelin Asuntokeskus ja Ovenia Isännöinti yhdistyvät

Mikkelin seudulla 24 vuotta toiminut Mikkelin Asuntokeskus Oy ja Suomen suurimpiin isännöintiyrityksiin lukeutuva Ovenia Isännöinti Oy yhdistyvät. Toimijat tähtäävät yhdistymisellä etenkin asiakaspalvelun ja teknisen isännöinnin kehittämiseen.

Taustalla on lokakuussa 2013 toteutunut yrityskauppa, jossa Ovenia Isännöinti osti Mikkelin Asuntokeskuksen. Muutto yhteisiin toimitiloihin tapahtui 1. syyskuuta. Osoitteessa Porrassalmenkatu 21B työskentelee nyt 16 alan asiantuntijaa, joista 10 on isännöitsijöitä.

Toimistojen yhdistäminen ei aiheuta muutoksia Ovenia Isännöinnin tai Asuntokeskuksen isännöitsijöiden asiakasyhtiöille. Vastuuisännöitsijät jatkavat omien kohteidensa hoitoa, ja yhteystiedot säilyvät ennallaan.

– Ovenia on vuoden 2014 aikana aloittanut uuden isännöintipalvelumallin käyttöönoton ja toimintatapojen kehittämisen. Pystymme toimimaan Mikkelin alueella paremmilla resursseilla ja  tehokkaammin, kun yhdistämme voimavaramme. Tähtäämme etenkin asiakaspalvelun tehostamiseen sekä teknisen isännöinnin kehittämiseen, kertoo yksikön päällikkö Juhani Kortelainen.

– Strategiamme on toimia lähellä paikallisia asiakkaita, mutta tarjota valtakunnallisen organisaation edut ja hyödyt. Mikkelin Asuntokeskuksella on osaavat ja kokeneet isännöitsijät, jotka saavat nyt tuekseen koko Suomen laajuiset verkostot. Yhdistyminen tuottaa asiakkaille entistä parempaa palvelua, täydentää Ovenia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Marko Tikkanen.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti