Perinnemestarin tyylikirja

Perinnemestarin tyylikirja – Talon osat aikakausittain 1700–1970 esittelee maassamme käytetyt rakennustyylit jugendista ja 1920-luvun klassisismista aina funktionalismiin ja modernismiin.

Kirjassa tutustutaan kunkin aikakauden tyylin ominaispiirteisiin sekä siihen, miltä tyylin mukainen rakennus, kiinteä sisustus ja kalusteet näyttävät. Kirja auttaakin tunnistamaan oman talon iän ja tyylin, jolloin remontissa ja sisustamisessa helpompi tehdä oikeita valintoja.

Perinteitä kunnioittavalle remontoijalle kirja on aarrearkku, sillä se esittelee kattavasti talon rakennusosien – mm. julkisivun, ikkunoiden, kattojen ja ovien – sekä sisätilojen korjausratkaisuja. Ratkaisuista on helppo hakea inspiraatiota omalle remontille. Runsaasti kuvitettu kirja tarjoaa lisäksi kivasti ideoita talon alkuperäistä henkeä tukevaan sisustukseen.

Kirja sopii perinteitä kunnioittavan remontoijan ja kodin sisustajan käsikirjaksi. Siitä on apua myös ennen 1970-lukua rakennetuissa taloyhtiöissä, joissa suunnitellaan talon ulkonäköön vaikuttavia korjauksia (esim. julkisivu- tai porrashuoneremontti).

Kirjan on kirjoittanut Hannu Rinne. Kustantaja on WSOY.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti