Pikkuvioista ilmoitetaan harvemmin

Vuokrakodeissa asuvat itä-helsinkiläiset ovat vähentäneet yhteydenottoja huoneiston pikkuvioista, kirjoittaa Helsingin Uutiset.

Tavallisesti vuodessa tehdään reilusti yli 100 000 vikailmoitusta, mutta viimeisen kuukauden kuluessa niiden määrä on vähentynyt jopa viidenneksellä. On selvästi nähtävissä, että asukkaat eivät pyydä korona-aikana apua pikkukorjauksiin, kertoo Helsingin kaupungin asunnot Oy:n kiinteistöjohtaja Vesa Jurmu.
Epidemia on vaikuttanut myös loppukevään urakoihin. Normaalioloissa tavalliset keittiöremontit ovat keskeytyneet. Jo tilatut remontit hoidetaan loppuun, mutta uusia ei oteta työn alle, Jurmu kertoo.

Myös Kontulan huollon asiakaskäynnit ovat vähentyneet, mutta töiden määrä ei ole vähentynyt. Huoltotyönjohtaja Simo Viirto kertoo, että asunnoissa käyntien vähennyttyä tehdään kunnostustöitä pihoilla ja muissa ulkotiloissa. Asunnoissa joudutaan edelleenkin käymään, jos niissä on vuotavia putkia tai hanoja, tuolloin huoltomiehet tekevät käynnit suojavarusteissa- ja käsineissä.

Lue lisää täältä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti