Puheenjohtajat pitävät yhtä

Turun seudulla taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ovat verkostoituneet Mika Artesolan johdolla ratkomaan ongelmia yhdessä.

Mikä on Puheenjohtajien Klubi?

Klubi on vapaamuotoinen, sitoutumaton ja puolueeton asunto-osakeyhtiöiden vertaisverkko. Positiivisella yhteistyöllä kaikkien eri kiinteistöalan toimijoiden kanssa pyrimme parantamaan puheenjohtajien osaamista ja myös jaksamista. Meillä ei ole jäsenmaksuja ja liittyminen sekä eroaminen onnistuu helposti sähköpostitse. Keskitymme sisältöön muodollisuuksien sijaan.

Millaista toimintaa teillä on Turun seudulla?

Kokoonnumme kerran kuukaudessa parin tunnin mittaiseen istuntoon. Paikalla on yleensä myös ulkopuolinen alustaja kertomassa omaa viestiään. Loppuosa ajasta kuluu ajankohtaisista asioista keskustellessa.

Teemme myös kevätristeilyn Turusta Maarianhaminaan. Laivalla on erinomainen mahdollisuus jutella puheenjohtajia askarruttavista asioista hyvän ruoan ja juoman äärellä. Kokoustilan olemme toki varanneet menomatkalle.

Joulukuun alussa klubilaiset kokoontuvat Pikkujoulukinkereille yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Samassa yhteydessä järjestetään Asunto-osakeyhtiögaala jossa jaetaan kunniakirjoja kiinteistöalan parhaille osaajille.

Millaista vertaistukea hallitusten puheenjohtajat saavat klubista?

Tärkeintä on huomata, että kukaan ei ole yksin. Muilla puheenjohtajilla on samoja pulmia ja myös ratkaisuja. Kysymyksiä voi myös esittää sähköpostitse toisille puheenjohtajille. Vuosien saatossa on myös syntynyt tiiviitäkin ystävyyssuhteita puheenjohtajien välille.

Onko verkostoituminen yleistä Suomessa? Onko tällaiselle toiminnalle tarvetta?

Klubitoimintaa on virinnyt muillakin paikkakunnilla. Suomen ensimmäinen klubi toimii Olavi Merikannon johdolla Espoon Tapiolassa ja tekee ansiokasta työtä alueen hyväksi. Verkostoitumiselle on selvästi tarvetta ja halua.

Terveisiä hallitusten puheenjohtajille:

Tekemänne työ on kultaakin arvokkaampaa. Muistakaa, että Suomessa on paljon hallituksia ja puheenjohtajia pohtimassa samoja asioita. Hyödyntäkää Kiinteistöliiton valtakunnallisia ja alueellisia neuvontapalveluja!

Mika Artesola

  • Ikä: Paras mahdollinen
  • Hallituksen puheenjohtaja viidessä ja jäsen kahdessa taloyhtiössä

Puheenjohtajien Klubi

  • Perustettu: 2008
  • Jäseniä: 209 puheenjohtajaa
  • Agenda: Yhteisvoimin paremman osaamisen ja jaksamisen puolesta

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti