Puhelinneuvontaa tällä viikolla energia-asioista

Kuluttajien energianeuvonta päivystää maanantaina 10.10. alkavalla Energiansäästöviikolla puhelimen ääressä ja vastaa kuluttajien kysymyksiin maanantaista perjantaihin klo 14-18. Energianeuvojat opastavat asumisen energiankäyttöön sekä lämmitysmuotoihin ja uusituvan energian ratkaisuihin liittyvissä asioissa.

Energianeuvonnan puhelinnumero on 01019 3030. Palvelu on maksutonta ja soittaminen maksaa vain normaalin puhelun verran*.

Energia-asioista saa luotettavaa ja puolueetonta tietoa energianeuvonnan verkkosivustolta www.eneuvonta.fi, missä neuvojat myös vastaavat kuluttajien jättämiin kysymyksiin. Verkkoneuvonta on pysyvä palvelu. Sivustolta saa tietoa myös neuvojaverkostoon kuuluvista alueellisista energianeuvojista.

Energianeuvonta auttaa suomalaisia tehostamaan omaa energiankulutustaan sekä opastaa kestäviin kulutusvalintoihin. Eniten energianeuvojalta kysytään vinkkejä lämmitysvalintoihin, aurinkoenergian mahdollisuuksiin sekä sähkön- ja vedensäästöön liittyvistä asioista.

Puhelinneuvonnassa vastaavat Ekokumppanit Oy:n ja Keski-Suomen energiatoimiston asiantuntijat. Valtakunnallista neuvontaa koordinoi Motiva Oy ja rahoittaa Energiavirasto.

*) Lisätietoa yritysnumeroiden kustannuksista Viestintäviraston sivuilta   

Motiva Oy on valtionyhtiö, joka toimii asiantuntijana energian ja materiaalien tehokkaan käytön edistämiseksi. Motiva tuottaa luotettavaa tietoa ja vaikuttavia ratkaisuja kestäviin valintoihin ja toimiin. Haluamme rakentaa resurssitehokasta Suomea, joka on osaava, hyvinvoiva, kilpailukykyinen ja vastuullinen.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti