Rakennusurakat taloyhtiössä – Opas YSE 1998 -ehtojen soveltamiseen

Taloyhtiöiden rakennusurakoissa noudatetaan Rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998) siinä missä kaikissa muissakin rakennusurakoissa. Rakennusurakat taloyhtiössä – Opas YSE 1998 -ehtojen soveltamiseen on taloyhtiöille tarkoitettu uutuusopas kyseisten ehtojen lukemiseen.

Kirjassa käydään läpi keskeiset taloyhtiöiden urakoissa sovellettavat YSE-määräykset mm. urakan osapuolten vastuista, työmaan dokumentoinnista, muutos- ja lisätöistä, urakan virheistä, viivästymisestä ja vastaanotosta sekä takuuajasta. Kirja kertoo, mitä näiden ehtojen noudattaminen urakassa käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötyä YSE-määräyksistä on taloyhtiöille.

Kirja kannustaa tutustumaan YSE 1998 -määräyksiin ja auttaa tulkitsemaan niitä oikein. Kirjan opastuksella on helppo valvoa YSE-määräysten noudattamista ja sitä kautta taloyhtiön etua yhtiön korjaushankkeessa.

Kirjaa voi suositella lämpimästi lukemiseksi hallituksen jäsenille sellaisissa taloyhtiöissä, joihin on tulossa lähivuosina jokin suuri remontti. Kirja on hyvä tietopaketti myös isännöitsijöille.

Kirjan on kirjoittanut Joachim Lindholm. Sen on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kirjaan ja tilaa se Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti