RALAn yrityshaku yhdistää rakennushankkeen tilaajat ja toteuttajat

Rakentamisen Laatu RALA ry ylläpitää tietokantaa rakennusalan toimijoista internetsivuillaan. RALAn kaikille avoin yrityshakutoiminto auttaa tilaajia löytämään rakennushankkeen eri vaiheisiin sopivat toteuttajat. Hakutoimintoa on tarkennettu käyttäjäpalautteen perusteella, ja nyt hakuehtoja voi rajata omien tarpeiden mukaisesti.

Rakennusalan yritykset saavat näkyvyyttä RALAn tarjoamassa yrityshaussa. Palvelun avulla yritysten toiminnasta voi etsiä rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä tietoja.

Yrityshaulla voi tarkistaa urakoitsijan toimialapätevyyden, referenssit, tilinpäätöstiedot sekä tilaajavastuulain velvoitteiden hoidon ajantasaisuuden. Lisäksi palvelu esittää yritysten yhteistyökumppaneiden antamasta referenssipalautteesta yhteenvedon.

RALA kerää yrityksistä tietoa ja myöntää arvioinnin perusteella pätevyyksiä ja sertifikaatteja. Tietokannassa on tiedot RALAn 1 500 asiakasyrityksestä, jolla on RALA-pätevyys, RALA-sertifikaatti tai joka on saanut RALA-palautetta. RALA saa yrityksiä koskevat tiedot yrityksiltä itseltään sekä viranomaisilta.

Kunkin yrityksen tiedot on koottu raportiksi, joka on kaikkien luettavissa. Tietojen katsominen ei edellytä järjestelmään kirjautumista tai henkilötietojen antamista.

Yrityshaku toimii vapaana sanahakuna tai tarkennettuna hakuna, jolloin tietojen etsijä voi rajata hakutuloksia esimerkiksi kotipaikan, toimialan tai referenssin mukaan.

– Olemme kehittäneet hakutoimintoa asiakkaittemme toiveiden perusteella. Nyt hakuehtoja voi rajata aiempaa tarkemmin, toiminnanjohtaja Tuula Råman kertoo.

Palvelun tarkoitus on auttaa tilaajaa löytämään sopivimmat toteuttajat. Urakoitsijat taas saavat näkyvyyttä osaamiselleen, ja he voivat liittää yrityksensä tiedot kokoavan raportin tarjoustensa yhteyteen.

– Hakutoiminto lisää alan läpinäkyvyyttä ja helpottaa sekä tilaajien että toteuttajien työtä tarjousvaiheessa, Tuula Råman toteaa.

Tutustu RALAn yrityshakuun täällä: http://www.rala.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti