Sata ja yksi kysymystä taloyhtiöstä

Taloyhtiössä asuminen herättää kysymyksiä monissa osakkaissa ja asukkaissa, kun taloyhtiömaailman käytännöt ja toimintatavat eivät ole tuttuja kaikille. Epätietoisuus voi johtaa välinpitämättömyyteen, väärin toimimiseen tai turhiin yhteydenottoihin isännöitsijään.

Sata ja yksi kysymystä taloyhtiöstä -kirja tarjoaa keinon epätietoisuuden poistamiseen. Kirjaan on koottu useimmin kysytyt kysymykset taloyhtiöstä osakkaan ja asukkaan näkökulmasta. Kysymykset ovat tuttuja jokaisessa taloyhtiössä, kuten Saako parvekkeella grillata? Miten autopaikat jaetaan? Kuka vastaa rikkoutuneesta laitteesta?

Kirjassa kerrotaan osakkaan oikeuksista ja velvollisuuksista, hallituksen ja isännöitsijän rooleista, kunnossapitovastuusta, osakkaan ja taloyhtiön remonteista, autopaikkojen jaosta, järjestyssäännöistä ja vuokratusta huoneistosta. Kysymys-vastaus-muotoon tehty kirja on helppolukuinen ja vastaukset ovat selkeitä ja napakoita.

Kirjasta on hyötyä jokaiselle osakkaalle ja asukkaalle, mutta miksei myös taloyhtiön hallinnolle. Kirja selkiyttää taloyhtiön toimintaa ja tekee näin taloyhtiön arjesta sujuvampaa.

Kirjan on kirjoittanut Kiinteistöliitto Uusimaan lakimies, VT Katriina Sarekoski, ja sen on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kirjaan

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti