SKH:lta taloyhtiön osakkaille oma viikkotiedote – uusi palvelu alalle

SKH-Isännöinti Oy on laajentanut avointa asiakasviestintäänsä ottamalla myös taloyhtiöiden osakkaat suoran viestinnän piiriin. Joka perjantai lähetetään osakkaille suunnattu sähköinen viikkokirje taloyhtiön tapahtumista. Jakelussa on tällä hetkellä noin 15 000 vastaanottajaa. Palvelu on maksuton ja aivan uusi isännöinnin alalla.

Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto julkaisivat viime vuoden lopulla Viestintäsuosituksen Taloyhtiöille, joka laadittiin yhdessä oikeusministeriön kanssa. Suosituksen tavoitteena on parantaa vuorovaikutusta ja lisätä toiminnan avoimuutta taloyhtiöissä.

– Taloyhtiöiden hyvä hallintotapa uudistuu alkusyksystä. Se sitoutuu myös viestintäsuositukseen, jossa osakastiedottaminen on yksi oleellisista asioista. Halusimme SKH:ssa ottaa osakasviestinnän yhdeksi palvelumuodoistamme jo nyt, sillä pyrimme mahdollisimman läpinäkyvään yhteistyöhön taloyhtiöiden kanssa, toimitusjohtaja Markku Kulomäki toteaa.

SKH isännöintimalli on kehitetty taloyhtiöille, joilla tavoitteet ja arvopohja ovat SKH:n kanssa yhteneväiset eli luottamus, avoimuus ja pitkäjänteisyys ohjaavat yhteistoimintaa.

Läpinäkyvyys viestinnän perusta

Osakaskirje on luonteva jatko taloyhtiöiden hallitusjäsenille suunnatulle viikkokirjeelle, jota on lähetetty viime vuoden syyskuusta. Kirje on saanut erittäin hyvää palautetta, koska nyt hallituksen jäsenet tietävät entistä tarkemmin, mitä taloyhtiössä tapahtuu.

– Viikkokirjeessä ovat muun muassa taloyhtiön ajankohtaiset asiat, kuluneen viikon tapahtumat ja pankkitilin saldo. Hallituksen jäsenet voivat viikkokirjeen lisäksi tutustua taloyhtiönsä tapahtumiin Talokanava-palvelussa tositetasolle asti, Kulomäki sanoo.

Hallitus- ja osakaskirjeiden sisältö eroaa luonnollisesti toisistaan, sillä kohderyhmän kanssa viestitään vain sille kuuluvista asioista. Taloyhtiön toiminta on läpinäkyvää, mutta yksityisyyden suoja on otettu huomioon.

– Asuntokohtaisten korjausten etenemisestä kerrotaan suoraan asukkaalle päivittäin, Markku Kulomäki lisää.

Osakkaiden viikkokirje on innovatiivinen avaus SKH:n asukasviestinnälle. Kirjeen sisältöä ja yksityiskohtia viimeisteltiin SKH:n Hallitusfoorumissa keskiviikkona 25.5. lähes 100 hallitusjäsenen asiakastilaisuudessa. Palvelua kehitetään edelleen yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

SKH-Isännöinti Oy on pääkaupunkiseudun johtava taloyhtiöiden isännöintiin erikoistunut isännöitsijätoimisto. Ensimmäinen voimassa oleva isännöintisopimus on solmittu 1978. Tällä hetkellä SKH vastaa noin 300 taloyhtiön isännöinnistä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti