Suomen Vuokranantajat selvittää yksityisten vuokranantajien näkemyksiä vuokra-asuntomarkkinoista

Suomen Vuokranantajat selvittää yksityisiltä vuokranantajilta vuokraukseen ja asuntosijoittamiseen liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä laajalla kyselytutkimuksella. Kyselyssä selvitetään myös yksityisten vuokranantajien mielipiteitä toimintaympäristön ja asuntomarkkinoiden tulevaisuudesta.

-Yksityiset vuokranantajat ovat vuokra-asuntomarkkinoiden merkittävin toimija. Heiltä tarvitaan ajankohtaista tietoa markkinoiden näkymistä sekä ajatuksia toimintaympäristön muutoksista, kommentoi Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva. Koro-Kanervan mukaan kyselyllä tavoitellaan ensisijaisesti päättäjien tietoisuuden lisäämistä.

-Uudistuotantoa on rakennettu viime aikoina paljon erityisesti suuriin kaupunkeihin. Kaupungistuminen tulee jatkumaan, ja pitkässä juoksussa on selvää, että asuntoja tarvitaan lisää myös jatkossa. Järkevä tapa vastata kasvavaan kysyntään on kannustaa yksityisiä vuokranantajia laajentamaan vuokraustoimintaansa, Koro-Kanerva näkee. Tällä hetkellä yksityiset vuokranantajat edustavat lähes kahta kolmasosaa vapaarahoitteisista vuokra-asuntomarkkinoista.

Kyselyssä selvitetään myös yksityisten vuokranantajien näkemyksiä ja suhtautumista vuokrankorotuksiin, vuokralainsäädäntöön ja asumisen tukiin. Kysely on suunnattu kaikille yksityisille vuokranantajille. Osallistuminen on tärkeää, koska selvityksen tulokset antavat arvokasta tietoa suomalaisista vuokranantajista sekä asuntosijoittajista. Kyselyyn vastaamalla vuokranantaja on mukana vaikuttamassa ja muovaamassa asuntosijoittamisen tulevaisuutta Suomessa.

Kyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa www.vuokranantajat.fi/kysely

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti