Talokeskus liittyi Ilmastokumppanit-verkostoon

Talokeskus on liittynyt Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit-verkostoon. Liiketoimintajohtaja Pertti Virtanen allekirjoitti ilmastositoumuksen kaupunginjohtaja Jussi Pajusen kanssa Helsingin kaupungintalolla pidetyssä tilaisuudessa 19.3.2015.

“Olemme tehneet energiaseurantaa kiinteistöille yli 30 vuotta. Haluamme sitoutua omassa toiminnassamme hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja entistäkin paremmin auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan omat energiatehokkuustavoitteensa”, Pertti Virtanen sanoo.

Ilmastokumppanit-verkosto on osa Helsingin kaupungin tekemää ilmastotyötä, joka tähtää 30 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen vuoteen 2020 mennessä. Verkoston tavoitteena on sitoumusten lisäksi vahvistaa yritysten kilpailukykyä, löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja edistää yhteistyötä verkoston jäsenten kesken. Verkostoon kuuluu jo yli 50 suurta yritystä.

“Ilmastokumppani-yritykset ovat tehneet jo noin 180 ilmastositoumusta, joista osa on toteutettu. Aluksi sitoumuksissa luvattiin parantaa energiatehokkuutta, nyt mukaan ovat tulleet myös uusiutuvan energian tuottaminen ja liikkumisen ilmastovaikutusten vähentäminen. Keinovalikoima on laajentunut ja ilmastotyö nähdään jo osana liiketoiminnan kehittämistä”, Ilmastokumppaneiden koordinaattori Mira Jarkko Helsingin kaupungin ympäristökeskuksesta kertoo.

Lisätietoa: www.ilmastokumppanit.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti