Talonomistajista taloyhtiöihin – Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys 120 vuotta

Kuvan lähde: Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys

Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry juhlii tänä keväänä 120-vuotista taivaltaan. Vuonna 1896 perustettu yhdistys on yksi Suomen Kiinteistöliiton perustajajäsenistä. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin maaliskuun alussa Talonomistajista taloyhtiöihin – Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys 120 vuotta -kirja.

Kirjaan on koottu yhdistyksen koko historia sekä aimo annos Kuopion ja kuopiolaisen asumisen historiaa. Kirjassa kerrotaan yhdistyksen toiminnasta sekä asumisesta ja kaupungin kehittymisestä eri vuosikymmeninä. Asiasisältöä värittävät fiktiivinen Allin ja tämän tyttären Annan tarina, postikortit sekä runsas, pirteä kuvitus.

Lisäksi kirjassa esitellään Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistyksen toimintamuotoja, kuten jäsenhankintaa, viestintää sekä koulutus- ja virkistystoimintaa.

Kaiken kaikkiaan kirja on hieno katsaus maamme toiseksi vanhimman kiinteistöyhdistyksen toimintaan ja historiaan. Kirja tarjoaa mielenkiintoista luettavaa paitsi kuopiolaisille myös muille asumisen ja kiinteistöalan historiasta kiinnostuneille.

Kirjan ovat kirjoittaneet toimittaja Anna-Liisa Pekkarinen ja Kiinteistöliitto Itä-Suomen toiminnanjohtaja Mirjami Kauppinen. Kirjan taiton ja kuvituksen on luonut visuaalinen suunnittelija Mari Saarelainen. Kustantaja on Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti