Taloyhtiön pelastussuunnitelma -verkkokurssi jäsenetuna

Asukkaat viettävät korona-aikaan tavallista enemmän aikaa kotonaan, osa etätyötä tekevistä lähes vuorokauden ympäri. Asumisen turvallisuuteen liittyvät seikat ovat siksi aiempaakin tärkeämpiä. Taloyhtiöiden hallitusten ja isännöinnin tulee huolehtia, että lakisääteinen pelastussuunnitelma on tehty taloyhtiölle ja suunnitelman sisältö on tiedotettu asukkaille. Pelastussuunnitelma on taloyhtiöiden asumisturvallisuuden kulmakivi.

Pelastussuunnitelma on laadittava asuinrakennuksiin, joissa on vähintään 3 asuinhuoneistoa. Suunnitelmassa tunnistetaan kyseisen asuinrakennuksen olennaiset riskit sekä varaudutaan mahdollisiin onnettomuustilaisiin. Taloyhtiön tulee ohjeistaa asukkaat toimimaan oikein vaaratilanteissa! Pelastussuunnitelma sisältää myös toimintaohjeet yhteiskunnan vakaviin häiriötilanteisiin ja väestönsuojeluun.

Kiinteistöliitto on julkaissut jäsentaloilleen maksuttoman Taloyhtiön pelastussuunnitelma -verkkokurssin, jonka avulla voi laatia omalle taloyhtiölleen pelastussuunnitelman Helsingin Pelastusliitto HELPEn asiantuntijoiden ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää maksuttomasta verkkokurssista: Taloyhtiön pelastussuunnitelma -verkkokurssi 

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti