Tapahtuman näyttely 2022

1

Suomen Kevytkontti

Suomen Kevytkontti on Finncontainersin omistama kevytkonttien maahantuoja. Saksalaiset kevytkontit ovat suosittuja taloyhtiöissä ja niitä on vuokrattu runsaasti erityisesti kaupunkien keskustoihin, joissa pihoilla ja kadunvarsilla on vähän tilaa.

Kevytkontin etuja:

 • Kuljetus levyinä tai koottuna
 • Lukittava käyntiovi
 • Ei turmele nurmikoita
 • Skaalautuu 4 – 20 m2
 • Monia lisävarusteita

Löydät meidät tapahtuman pääoven vierestä. Tiedustelut p. 040 9000338

www.kontti.fi/kevytkontit

2

Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

 • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
 • laadukas koulutus
 • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua!

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta

www.ukl.fi

3

Ruukki

Tervetuloa tutustumaan Ruukin kattopaketteihin! Ruukin kattopaketti sisältää kaiken tarvittavan: kotimaisesta teräksestä valmistetun katon yhteensopivine tarvikkeineen, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteet ja asennuksen. Markkinoiden pisimmällä kokonaistakuulla!

www.ruukki.fi

4

KONE Hissit Oy

KONE on yksi maailman johtavista hissi-ja liukuporrasyhtiöistä, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia hissi-, liukuporras- ja automaattioviratkaisuja sekä mahdollisuuden integroida KONEen People Flow -ratkaisut osaksi nykyaikaisia rakennuksia.

www.kone.fi

5

Molok Oy

Kotimainen Molok® -jätejärjestelmä on siisti, turvallinen ja taloudellinen ratkaisu tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen jätteenkeräykseen ja -lajitteluun. Molok® Syväkeräys perustuu pystysuoraan rakenteeseen, jossa 60 % säiliöistä sijaitsee maan alla. Maaperän viileys hidastaa bakteeritoimintaa ja painovoima puristaa jätteen tiiviiksi. Pystysuoran rakenteen ansiosta jätepiste mahtuu pieneenkin tilaan ja pihassa säästyy tilaa muuhun käyttöön.

www.molok.fi

6

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Tule hakemaan vinkit toimivan jätetilan suunnitteluun jätehuoltoasiamieheltämme! Pääkaupunkiseudulla kerätään biojätettä, muovi-, lasi- ja kartonkipakkauksia sekä pienmetallia kiinteistöistä, joissa on vähintään viisi huoneistoa. Astioiden sijoittelulla ja tyhjennysrytmeillä on merkitystä kierrätyksen toimivuuteen. HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä.

www.hsy.fi

7

Hannoa Oy

Hannoa on asuinympäristöjen jätepisteratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja. Selkokielellä: suunnitteemme, toteutamme ja huollamme roskiksia.
Jos jätepisteasiat mietityttää, tule Hannoan ammattilaisten juttusille. Meillä on kymmenien vuosien ja satojen onnistuneiden toteutuksien kokemus. Oikein suunniteltu ja mitoitettu jätepiste kestää käytössä ja toimii vielä kymmenien vuosienkin päästä.
“Roskaväkeä” löydät osastolta 7 – tule moikkaamaan!

www.hannoa.fi

8

Isännät Oy

Isännät Oy on vuonna 1975 perustettu isännöitsijätoimisto. Asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingin kantakaupungin alueella. Henkilöstömme on koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia. Yrityksemme on ISA auktorisoitu toimisto. Käytössämme on nykyaikaiset viestintävälineet ja ohjelmistot sekä sähköinen dokumentinhallinta. Tule juttelemaan osastollemme numero 8 ja pyydä meiltä tarjous isännöinnistä.

www.isannat.fi

9

SafeDrying Oy

Rakennusten sisäpuolisten etävalvottujen kuivanapitoratkaisujen maailman markkinajohtaja.

Patentoitu järjestelmä mahdollistaa aikaisemmin jopa korjaamattomina pidettyjen rakenteellisten kosteusongelmien korjauksen ilman väistötiloja ja toiminnankeskeytyksiä.

Menetelmä on kuivatusteholtaan, kustannuksiltaan ja varmuudeltaan ylivoimainen perinteisiin korjausratkaisuihin verrattuna.

Lue lisää:

www.safedrying.fi

10

Cervi

Cervi on ilmanvaihdon vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä. Asiakkaille olemme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta tarjoava kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee. Palveluitamme ovat mm. ilmanvaihdon huolto, puhdistus, säätö ja saneeraus.

www.cervi.fi

11

Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy

Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy on partneriomisteinen vuonna 1956 perustettu talo- ja rakennetekninen suunnittelu-, valvonta ja projektinjohtotoimisto. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Palveluitamme ovat:
• LVI-suunnittelu
• Sähkösuunnittelu
• RAU-suunnittelu
• Rakennesuunnittelu
• Talotekninen- ja rakennevalvonta
• Projektinjohto
• Energia- ja elinkaarisuunnittelu
• Hiilijalanjälkilaskenta

www.maaskola.fi

12

Esteri Pesulakoneet Oy

Esteri pesulakoneet on kiinteistöpesuloihin erikoistunut kotimainen yritys.
Tarjoamme kokonaispalvelua suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.
Osastolla uutuus Esteri Koma rahastin, joka toimii pankki- ja luottokorteilla sekä puhelimen mobiilimaksujärjestelmillä.

www.esteri.com

13

Laattapiste Oy

Laattapiste on onnistumisen lähtöpiste. Olemme vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on vuosien kokemus kylpyhuoneiden uudis- ja korjausrakentamisesta. Olemme vuosittain mukana 500 taloyhtiöprojektissa. Palveluverkostomme kattaa koko maan sekä projektin jokaisen osapuolen ja vaiheen: meiltä saat apua niin hanke- ja toteutussuunnitteluun kuin itse hankkeen toteutukseenkin.

www.laattapiste.fi

14

Picote Oy, PICOTE GROUP

PICOTE on viemärisukituksen pioneeri ja innovaattori vuodesta 2008 lähtien. Kansainvälisenä ja palkittuna asiantuntijayrityksenä meillä on jo yli 250 kansainvälistä patenttia ja hyödyllisyysmallia liittyen putkistojen saneeraukseen ja työkaluihin. Saneeraamme Suomessa vuosittain yli 20 km kiinteistöjen sisäpuolisia viemäreitä ja PICOTE-sukitusmenetelmällä on Eurofins Expert Services Oy:n (ent. VTT) myöntämä tuotesertifikaatti EUFI29- 20004643-C.

www.picotegroup.com/fi

15

OP

Taloyhtiön remonttiratkaisu on taloyhtiöille joustava, kustannustehokas ja ennakoiva kokonaisratkaisu remonttitarpeiden rahoittamiseen. Korkojen nousulta kannattaa suojautua osana taloyhtiön pitkäjänteistä ja vastuullista taloudenhoitoa. Suojauksella kiinnität tulevien vuosien korkokustannukset ja varmistat, ettei korkotason nousu vaikuta rahoitusvastikkeisiin. Autamme taloyhtiötä hallitsemaan myös kuntoon ja turvallisuuteen liittyviä riskejä.

www.op.fi

16

Tavarantarkastajayhdistys HTT ry

Tavarantarkastajayhdistys HTT ry on Keskuskauppakamarin hyväksymien tavarantarkastajien (HTT) vuonna 1992 perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää elinkeinoelämän toimintoja tavarantarkastajien ammattialueella sekä edistää HTT-tarkastajakunnan tarjoamien palvelujen yleistä tunnettavuutta ja arvostusta.

www.tavarantarkastus.com

17

Terveysilma Oy

18

Capse Oy

Capse Oy:n palvelutarjontaan kuuluu kaikki jätevesitekniikan palvelut.
– viemäri- ja sadevesijärjestelmien kuvaus, huuhtelu ja kuntotutkimukset
– viemärien saneeraus sukitusmenetelmällä
– imupaineautopalvelut
– pumppaamohuollot, -saneeraukset ja kuntotutkimukset
– etävalvonta ja huoltosopimukset
– päivystys 24/7

Uusimaa 020 741 8970, Pohjois-Suomi 020 741 8976, Varsinais-Suomi 020 741 8972

www.capse.fi

19+20

Drainman Oy

Drainman Oy on salaojien ja viemäreiden tarkastuksiin ja huoltoihin erikoistunut yritys. Tehtävämme on auttaa sinua varmistumaan siitä, että vesi ja kosteus pysyvät poissa kiinteistöstäsi. Kerromme, mitkä asiat taloyhtiössäsi tai kodissasi ovat kunnossa ja toisaalta myönnämme rehellisesti, missä mättää. Toimenpidesuositusten lisäksi saat meiltä kustannusarvion tarvittavia korjaustöitä varten.

www.drainman.fi

24

Rakennuslehti

Rakennusalan koulutettujen ammattilaisten oma media on myös korjausrakentamisen erikoislehti. Viikoittain ilmestyvässä lehdessä käsitellään aina uudet menetelmät ja määräykset. Kymmenen numeroa keskittyy pelkästään korjausrakentamisen kysymyksiin. Ota askel eteenpäin ja lue rakentamisen ammattilaisten asiaa. Rakennuslehti ilmestyy myös verkossa, uutiskirjeenä ja uutissovelluksena. Tutustu sähköisesti www.rakennuslehti.fi/diginayte

www.rakennuslehti.fi

25

Insinööritoimisto TeknoPlan Oy

TeknoPlan on luotettava asukasystävällisten peruskorjausten suunnittelun, projektinjohdon ja valvonnan edelläkävijä. Suunnittelemme asiakkaidemme tilanteisiin parhaiten sopivia peruskorjausten hanke-, LVIA-, rakenne- ja sähkösuunnittelun ratkaisuja. Kuuntelemme osakkaita, asukkaita ja talon historiaa ja otamme kaikkien äänen huomioon suunnitelmia tehdessämme. Olemme suunnitelleet ja valvoneet yli 1 000 kohdetta pääkaupunkiseudulla.

www.teknoplan.fi

26

Aarno Insinööritoimisto Oy

Aarno Insinööritoimisto Oy on taloyhtiöiden saneeraushankkeiden konsultointiin, suunnittelutöihin ja niihin liittyvien haasteiden ratkaisemiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja ympäri pääkaupunkiseutua.

Palveluitamme ovat mm. peruskorjaushankkeiden projektinjohto, korjaustöiden rakennuttaminen ja valvonta, korjaustöiden suunnittelu, kuntoarviot ja -kartoitukset, kuntotutkimukset sekä muut asiantuntijatehtävät.

www.aarno.fi

27

Kulku-palvelu

Kulku-palvelu on moderni kulunhallintajärjestelmä kerrostalojen yhteisiin oviin. Se mahdollistaa vaivattoman ja tarkoituksenmukaisen kulkemisen asukkaille ja kiinteistön sidosryhmille helpottaen arkea ja parantaen esteettömyyttä. Kulku-palvelussa hyödynnetään ekologisella tavalla käyttäjien älypuhelimia, mikä mahdollistaa joustavan ja monipuolisen kulunhallintajärjestelmän tuomisen kaikkien saataville erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

www.zapp.fi

28

Liftinstituut Nordic Oy

Liftinstituut Nordic on hisseihin ja liukuportaisiin erikoistunut joustava ja riippumaton tarkastuslaitos.

www.liftinstituut.fi

29

Avaa.io

Avaa.io tuo taloyhtiön hallinnon oikeasti nykyaikaan, hallinnon digitalisointi on avain läpinäkyvään ja tehokkaaseen isännöintiyhteistyöhön.

Kaikki taloyhtiön tiedot yhdessä ja samassa paikassa, aina saatavilla!

Tule tutustumaan niin esittelemme palveluitamme tarkemmin!

www.avaa.io

30

PESTES Oy

Pestes Oy on kotimainen tuhoeläinhallinnan palveluyritys, joka tuo palvelun haluamallesi tasolle. Lähtökohtamme on yksinkertainen: teemme mitä asiakas odottaa ja teemme sen paremmin kuin odotettiin. Otamme huomioon tilaajan tiedon tarpeen ja olemme avoimia sekä joustavia. Kerro mitä odotat, me teemme kaikkemme sen saavuttamiseksi – nopeasti ja kustannustehokkaasti!

www.pestes.fi

31

Smart Heating Oy

Smart Heating Oy toteuttaa markkinoiden parhaat hybridilämmitysjärjestelmät (PILP/maalämpö/kaukolämpö), joissa kerrostalojen poistoilman lämpöenergia kierrätetään takaisin asukkaiden käytettäväksi. Älykkään poistoilman lämmöntalteenoton avulla on mahdollista puolittaa myös asumisen päästöt. Näin musta hiilijalanjälki muuttuu vihreäksi kädenjäljeksi. Tällaisella fiksulla hybridilämmitysjärjestelmällä on mahdollista säästää
40-70% lämmityskuluista.

www.smartheating.fi

32

Consti Taloyhtiöt

Consti on yksi Suomen suurimmista asuintalojen korjaajista. Constilta löytyy osaaminen ja resurssit kaikkein laajimpiinkin remontteihin. Consti Taloyhtiöt -toimiala toteuttaa linjasaneerauksia, julkisivukorjauksia ja kattoremontteja taloyhtiöille. Uusi Consti Kodikas -palvelu taloyhtiöille on kehitetty asukasta kuuntelemalla. Palvelun ydin on taloyhtiön ja sen asukkaiden toiveiden ja tarpeiden huomioiminen remontin eri vaiheissa.

www.consti.fi

33

Huoneistotieto.fi

Huoneistotieto.fi-palvelussa hallitus saa käyttöönsä taloyhtiön dokumenttikansiot sekä kirjanpitoraportit ja voi seurata esimerkiksi kiinteistön hoitokuluja ja tuottoja. Palvelussa osakas voi myös hallinnoida omia tietojaan, seurata vastikkeiden maksutilannetta, selata yhtiön asiakirjoja ja olla yhteydessä suoraan isännöitsijätoimistoon ja huoltoyhtiöön. Palvelu on optimoitu niin mobiili- kuin selainkäyttöön.

www.tietoaika.fi

34

Huoneistotietojärjestelmä

Huoneistotietojärjestelmä tuo taloyhtiöiden ja osakehuoneistojen tiedot yhteen

Paperiset osakekirjat siirtyvät Suomessa vähitellen historiaan, kun tiedot osakehuoneistoista, niiden omistuksista, panttauksista ja rajoituksista kerätään huoneistotietojärjestelmään. Sähköinen omistajamerkintä korvaa paperisen osakekirjan käytön osakehuoneistojen vaihdannassa ja lainan vakuutena. Huoneistotietojärjestelmää ylläpitää Maanmittauslaitos.

www.maanmittauslaitos.fi

35

Vantaan Energia

Vantaan Energian Energian laajakaista -palvelukokonaisuus on uusi tapa hankkia kiinteistön tarvitsemat energiapalvelut kerralla, edullisesti ja jatkuvasti kehittyvinä palveluina. Tarjolla on kolme uutta palvelua, jotka tarjoavat erityisesti taloyhtiöille ja yrityksille työkaluja kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisen sekä helppoutta rakentamiseen.

www.vantaanenergia.fi

37

Simap Oy

SiMAP OptiControlTM on maailman ensimmäinen ja ainoa keskitetty koko talon kattavaan radioverkkoon perustuva huonekohtaisen lämmityksen säätöjärjestelmä.

Teemme digitalisaation avulla kiinteistöistä paremmin toimivia, ympäristöystävällisempiä ja helpommin ja edullisemmin ylläpidettäviä.

Ratkaisujemme tuottaman datan avulla voidaan optimoida niin lämmitystä kuin rakennusten ylläpitoakin.

www.simap.fi 

39

Kotitalo

Kotitalo on paremman taloyhtiöasumisen media. Se tarjoaa konkreettisia ratkaisuja ja vinkkejä sekä ajankohtaisia puheenaiheita hallitukselle, osakkaille ja asukkaille. Paperinen Kotitalo-lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja verkkolehteä voit lukea ympäri vuorokauden osoitteessa kotitalolehti.fi.

www.kotitalolehti.fi

40

Taloasema

Taloasema on isännöintiyritys. Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019.
Tule juttelemaan, millaista isännöinti parhaimmillaan on.
Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

www.taloasema.fi

41

Elisa Oyj

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Tarjoamme laajakaista- ja kaapeli-TV-ratkaisut taloyhtiöille. Toimitamme talon tekniseen tilaan valokuidun, josta taloyhtiön ja asukkaiden valinnan mukaan on saatavana nopeita ja laadukkaita laajakaista-, viihde- ja kaapeli-tv-palveluita.

www.elisa.fi/taloyhtiot

42

Plugit Finland

Aikaa ja käyttöä kestävät sähköautojen latausratkaisut.

www.plugit.fi

43

Pihla & Tiivi ikkunat & ovet

Pihla ja Tiivi ovat ikkuna- ja ovimarkkinoiden markkinajohtajat. Myymme, valmistamme ja asennamme ikkunoita ja ovia – olemme parantaneet suomalaisten asumismukavuutta remontoimalla vuosikymmenien aikana satojatuhansia asuntoja.

Myymme ikkunaremontteja sekä suoraan taloyhtiöille, että julkisivuremontteja tekeville yrityksille. Olemme luotettavin, turvallisin kumppani taloyhtiöille ja kumppaniverkostoissa oleville ammattilaisille.

www.pihla.fi

44

Sorcolor Oy - Rajattoman hyvä!

– Julkisivumaalaukset
– Sisämaalaukset
– Tiilikattopinnoitukset

Taloyhtiöille – kiinteistösijoittajille – kuluttajille
Rajattoman hyvä maalausliike!

www.sorcolor.fi

45

Lumixia Oy

Lumixia Oy – Kaikki optimaaliseen valaistukseen.
Olemme lamppujen ja valaistuksen asiantuntija sekä palveleva ammattilaistukku.

www.lumixia.fi

46

Lehto Asunnot Oy

Putkiremontin suunnittelu ja toteutus samalla sopimuksella!
Kattava hankesuunnitelma vain 100 €/ huoneisto. Helppoa ja kustannustehokasta – Lehto vastaa koko hankkeesi onnistumisesta!

www.lehto.fi

47

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Ammattitaitoista, palvelevaa ja tehokasta isännöintiä taloyhtiösi parhaaksi.

HSI on valittu Vuoden Isännöintiyritykseksi 2017, tunnustuksena asunto-osakeyhtiöiden digitaalisiin palveluihin panostamisesta sekä digitaalisen toimintakulttuurin jatkuvasta kehittämisestä.

Yrityksemme palvelu perustuu vankkaan kokemukseen ja kattavaan osaamiseen. Isännöitsijämme ovat huolella valittuja ja standardoituun palveluun perehdytettyjä ammattilaisia.

www.hsi.fi

48

Korjauspartnerit Oy

Korjauspartnerit Oy on konsulttitoimisto, joka on erikoistunut korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin. Lukuisat onnistuneesti toteuttamamme projektit takaavat kykymme päästä asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen.

Palvelumme kattavat kaikki taloyhtiöiden ja kiinteistöjen korjauksiin liittyvät osa-alueet: kuntoarviot ja -tutkimukset, hanke- ja toteutussuunnittelu, valvonta, rakennuttaminen ja projektinjohto.

www.korjauspartnerit.fi

50

ProHabitor

ProHabitor on puolueeton ja riippumaton digitaalinen yhteistyöalusta, joka tehostaa taloyhtiön ja yrityksen kilpailutusprosessia ja samalla edistää kilpailutuksen läpinäkyvyyttä kaikille osapuolille. Kyseessä on ns. win-win-win tilanne, jossa kaikki osapuolet hyötyvät palvelusta.

ProHabitorin tavoitteena on edistää taloyhtiötoimialan digitalisointia ja yhteistyötä, joilla voidaan pienentää korjausrakentamisen valtavia kustannuksia.

www.prohabitor.fi

51

BLÜCHER Finland

BLÜCHER on yksi Euroopan johtavista viemäröintituotteiden valmistajista. Laadukkaat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet tunnetaan ympäri maailman.
Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu tuotteita aina RST-muhviviemäreistä design-suihkukaivoihin.

EUROPIPE-muhviviemäri on paloturvallinen ratkaisu, joka on helppo ja nopea asentaa.
Lattiakaivo valikoimastamme löytyy tyylikkäitä, helppoasenteisia design-suihkukaivoja.

www.blucher.fi

52

Tom Allen Senera

Tom Allen Senera suunnittelee ja urakoi energiatehokkaat maalämpö-, ilmavesilämpö-, jäähdytys- ja lämmön talteenottojärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin. Innovatiiviset järjestelmät perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen sekä energian säästöön. Tom Allen Senera on yli 11 000 asennetun järjestelmän perusteella alan kokenein toimija Suomessa.

www.tomallensenera.fi

53

Flush Oy

Lämmitysjärjestelmän C-Flus h -saneerauspuhdistus, perussäätö, tasapainoitus, patteriventtiilien vaihdot.

www.flush.fi

55

Dual Vakuutus

DUAL Finland toimii vakuutusasiamiehenä. Emme vakuuta kaikkea, mutta sen minkä vakuutamme, vakuutamme erityisen hyvin.

Olemme erikoistuneet Yritys-, Kiinteistö- sekä Financial Lines-vakuutuksiin.

Suomessa vakuutustemme riskinkantajina toimivat HDI Global Specialty SE vakuutusyhtiö ja tietyt Lloyd’s of Londonin vakuutuksenantajat.

www.dualfinland.com

56

Kiinteistölakimies Group

Kiinteistölakimies on ammattitaitoinen apu kaikissa kiinteistöjuridiikan asioissa. Olitpa sitten isännöitsijä, kiinteistöyhtiön tai hallituksen edustaja, saat meiltä asiantuntevaa apua aina hallinnollisista kysymyksistä poikkeustilanteiden hallintaan. Lakiasiantuntijamme tuntevat yhtiölainsäädännön monimutkaisuudet ja ovat tukenasi kaikissa kiinteistöosakeyhtiön tielle tulevissa tilanteissa.

www.kiinteistolakimies.fi

57

Lehto Asunnot Oy

Kasvata taloyhtiösi varallisuutta täydennysrakentamisella!
Teemme maksuttoman arvion siitä, miten juuri sinun taloyhtiösi hyötyisi täydennysrakentamisesta.

Ota yhteyttä: www.lehto.fi

58

Suomen KattoCenter ja SisäilmaCenter

Kattoremontin yhteydessä on järkevää harkita myös kodin ilmanvaihdon parantamista. Monissa taloissa tämä voi olla myös ainoa ajankohta, jolloin ilmanvaihtoremontti voidaan toteuttaa järkevästi. Tämä johtuu siitä, että jälkikäteen ei päästä tekemään katon yläpohjaan tarvittavia liitoksia. Kattoremontin yhteydessä yläpohjaan ja katolle tehtävät asennustyöt voidaan tehdä helposti ja kustannustehokkaasti.

www.kattocenter.fi

59

Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys. Tärkein tehtävämme on palvella asiakkaitamme niin pienissä kuin suurissa kiinteistön ylläpidon tarpeissa nopeasti ja laadukkaasti. Teemme työt kerralla kuntoon ja toimimme aina asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan kuunnellen. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.

www.kotikatu.fi

60

Scanoffice Oy

Mobair korvausilmalaitteet, Mitsubishi Electric mini-ilmanvaihtolaitteet.

www.scanoffice.fi

61

Nordea Pankki Taloyhtiöyksikkö

Tarjoamme taloyhtiöille rahoitusratkaisuja rakentamiseen ja peruskorjaukseen, kattavat sähköiset palvelut helpottamaan päivittäistä raha-asioiden hoitoa sekä tukea talouden suunnitteluun ja seurantaan. Taloyhtiöyksikössä olemme erikoistuneet ja keskittyneet juuri taloyhtiöiden pankkiasioiden hoitamiseen. Palvelemme koko maan laajuudella valtakunnallisesti. Nordean koko asiantuntijaverkosto on käytössä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

www.nordea.fi

62

IdeaStructura Oy

IdeaStructura Oy on suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto.

Olemme erikoistuneet vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme rakentamisen asiantuntijapalveluita kiinteistöalan ammattilaisille ja taloyhtiöille, joilla pyrimme parantamaan rakentamisen laatua. IdeaStructurassa työskentelee noin 100 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 8,5 miljoonaa euroa.

www.ideastructura.com

64

Aalto LKV kiinteistönvälitys

Valitse koulutettu ja kokenut kiinteistöalan ammattilainen!
Asuntojen, kiinteistöjen ja liiketilojen myynti ja vuokraus Helsingissä ja lähialueilla. Vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä, asuntosijoittamisesta, asuntorahoituksesta, myynnin konsultoinnista ja asuntosuunnittelusta.
Koulutus/pätevyys: KTM, LKV, YKV, kaupanvahvistaja, rakennuspiirtäjä

www.aaltolkv.fi

65

Unidrain Oy

Unidrainin linja- ja kulmalattiakaivot ovat teknisesti turvallisia ja helppoja käyttää ja puhdistaa. Moderni lattiakaivo mahdollistaa yksisuuntaisen kaadon, tasaisemman esteettömän lattian ja minkä kokoiset lattialaatat tahansa. Joustavat tekniset ratkaisumme soveltuvat hyvin korjauskohteisiin.

www.unidrain.fi

66

HSY:N ILMASTOINFON JA HELSINGIN KAUPUNGIN ENERGIANEUVONTA

Tarjoamme kaikille pääkaupunkiseudun kiinteistöille puolueetonta, ei-kaupallista neuvontaa energiatehokkuuden edistämiseksi. Tule hakemaan parhaat vinkit energiaviestintään ja konkreettiset askelmerkit energiaremontin suunnitteluun. Helsinkiläiset kiinteistöt voivat ilmoittautua maksuttomaan energiaklinikkaan kaupungin sivuilla: tinyurl.com/energiaklinikka

www.hsy.fi

67

A10 Solutions Oy

Siirrä taloyhtiösi hallitustyö digiaikaan.

www.a10.fi

68

Kiinteistö & talotekniikka KITA

KITA-media on kiinteistö- ja talotekniikkapuolen ammattimedia, joka tavoittaa taloyhtiöpäättäjät, kiinteistöpuolen, isännöinnin, korjausrakentamisen sekä LVISA-ammattilaiset.
KITA-media on monikanavainen media, joka tavoittaa alan päätöksentekijät monella eri alustalla. Hyödynnämme meidän printtilehteä, verkkomediaa, uutiskirjettä sekä SoMe kanavia päätöksentekijöiden tavoittamiseen.

www.kita.fi

70

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset Akha ry

Tarjoamme asunto- ja kiinteistöyhtiöille hallitustyöskentelyn osaamista ja kiinteistöalan tuntemusta. Välitämme hallitusammattilaisia ja kiinteistöalan asiantuntijoita hallituksen jäseniksi ja puheenjohtajiksi sekä konsulteiksi. Tuemme hyvän hallintotavan toteutumista koulutuksilla ja yhteistyöfoorumeilla sekä osallistumalla taloyhtiöiden hyvän hallintotapasuosituksen laatimiseen ja kehittämiseen sekä riitojen ennaltaehkäisyyn ja sopimiseen.

www.akha.fi

71

KerabitPro Oy

KerabitPro on katto- ja vedeneristysrakentamisen ammattilainen. Rakennamme ja remontoimme kaikkia kattoja ja pihakansia koko Suomessa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös vähähiiliset bitumikatot, viherkatot, aurinkokatot sekä elementtikatot.

Tutustu referensseihin:

www.kerabitpro.fi

72

LA Kattohuolto Oy

LA Kattohuolto on nimensä mukaisesti kattohuollon ammattilainen. Palvelemme kaikissa kattojen huolto- ja korjausasioissa koko Suomessa. Oikein mitoitettu huolto oikeassa aikataulussa säästää rahaa ja pidentää katon käyttöikää. Ota yhteyttä ja tilaa kattokonsultaatio!

www.la-kattohuolto.fi

73

Saint-Gobain PAM

Huoneistokohtainen veden- ja energian mittausjärjestelmä. Oikeanlaiset, luotettavat ja edulliset mittarit käyttökohteen mukaisesti. Järjestelmien käyttöönotto paikan päällä.

www.pamline.fi

74

Caverion Suomi Oy

Pelastussuunnitelmat

Asiantuntijamme voivat laatia pelastussuunnitelman avaimet käteen  -toimituksena tai siirtää olemassa olevan paperiversiosi verkkoon. Pelastussuunnitelman voit myös laatia palveluumme suoraan itse.

Käyttäjäoppaat, toimintaohjeet ja ohjeistukset

Pelsuun voit viedä organisaatiosi oppaat, ohjeet ja muut tärkeät dokumentit. Nämä sekä paljon muuta voit jakaa käyttäjille yli yritys- ja organisaatiorajojen.

www.caverion.fi/pelsu

75

Suomen Hormistokeskus Oy

Hormikartoitukset ja -tutkimukset, ilmanvaihtourakointi, hormien sukitus, massaus ja putkitus yms. savupiippujen kunnostukset, valmispiiput (myös asennettuna), vedonparantajat ilmanvaihtoon (hormi-imurit) sekä savukaasuimurit takkahormeille laajasta valikoimastamme.

www.hormistokeskus.fi

76

eParking.fi

Kaikki pysäköintiin yhdessä palvelussa!
Pysäköinti kadunvarressa. Sähköauton lataus. Kaikki hoituu eParkingilla!

www.eparking.fi

77

Telia

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun ja taloyhtiösi arkea. Tarjoamme modernit laajakaista ja TV-palvelut runsaalla sisältövalikoimalla ja huolehdimme siitä, että pysyt mukana teknologian muutoksessa, kun esimerkiksi 5G ja valokuituyhteydet rakentavat neljättä teollista vallankumousta.

www.telia.fi/taloyhtio

78

Tapiolan Lämpö

Tapiolan Lämpö tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille.

Yli 65-vuotisen historiamme aikana olemme luoneet Suomen pisimpiä taloyhtiöiden asukassuhteita ja ainutlaatuista ymmärrystä suomalaisesta arjesta ja rakennuskannasta. Toimimme taidolla ja tahdolla. Haluamme, että ihmiset saavat asua viihtyisässä ja sujuvasti toimivassa taloyhtiössä.

www.tapiolanlampo.fi

79

Iloq Oy

iLOQ on suomalainen kasvuyritys, joka muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi.

iLOQ tarjoaa älykkäitä kulunhallinnan kokonaisratkaisuja yksittäisestä rakennuksesta aina isoihin kiinteistökokonaisuuksiin. Vastaamme tarpeisiin digitaalisilla- ja mobiiliratkaisuilla, jotka tehostavat pääsyoikeuksien jakamista, sekä hallintaa.

Olemme alamme edelläkävijä ja tehtävämme on helpottaa päivittäistä elämää monipuolisella valikoimalla turvallisia, ja kestävän kehityksen mukaisia, tuotteita.

www.iloq.com

80

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy

Braleva tarkoittaa hyvää asumista. Olemme taloyhtiöiden omistama yritys vuodesta 1968 alkaen.

Tarjoamme isännöinti-, tekninen isännöinti-, kiinteistöhuolto-, siivous-, remontointi- ja viherpalveluita.

www.braleva.fi

81

Balkonser

Me Balkonserilla olemme olemassa parvekkeita varten. Teemme huoltotyöllämme parvekelaseista turvallisempia ja toimivampia, sekä pidennämme niiden elinkaarta.

www.balkonser.fi

82

Piipputukku.fi

– Turbowent-vedonparantajat (hormi-imurit)
– Korvausilmaventtiilit
– Teräspiiput, takka-kiuas-teollisuus piiput (T600, testatut Suomen olosuhteisiin, Eurofins)
– Savukaasu imurit
– Hormisaneeraus putket
– Taipuisat saneeraus putket
– Piipun hatut
– Hormisaneeraus massat ja työvälineet

www.piipputukku.fi

83

SUOMEN KIINTEISTÖLEHTI

Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöiden oma lehti, joka käsittelee taloyhtiömaailman ajankohtaisia aiheita ja tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä niin taloyhtiön hallituksille kuin isännöitsijöille. Painettu Kiinteistölehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja verkkosivustoa voi lukea osoitteessa www.kiinteistolehtikinsta.thqa.fi.  Alan luetuin ja arvostetuin julkaisu on ilmestynyt jo vuodesta 1925 lähtien.

84

Suomen Huoltopäivystys

Päivystämme puolestasi vuoden jokaisena päivänä

Vastaamme päivystyspuheluhin ja hoidamme niihin liittyvät tehtävät. Pystymme tarjoamaan usein apua myös puhelimitse, puheluihin vastaa aina ammattitaitoinen huoltopäivystäjä, ei palvelukeskus.

Ulkoistamalla päivystyksen voit huolettomien iltojen ja viikonloppujen pitää oman porukan työkuntoisena ja virkeänä. Ulkoistaminen on usein edullisempaa kuin ylitöiden teettäminen tai lisäkäsien palkkaaminen.

www.huoltopaivystys.fi

85+86

Proline

Viemärisaneeraus päivässä. Olemme osa Euroopan suurinta viemärisaneerausyritystä ja toteutamme kiinteistöjen viemäreiden saneeraukset yli 200 000 asunnon kokemuksella. Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

www.proline-group.com/fi

87

Saneeraus10 Oy

Saneeraus10 Oy:n päätoimiala on korjausrakentaminen seuraavilla osa-alueilla:
Julkisivuvaipan kaikki korjaukset. Vesikatosta salaojiin ja alapohjiin. Lisäksi urakoimme mm. pihakannet, sisäilmakorjaukset, sarjakylpyhuoneremontit sekä ikkunoiden huollot ja tiivistystyöt.
Sauma1.fi-osasto urakoi elastiset saumaukset, uusintasaumaukset ja palosaumaukset uudisrakennuksiin ja korjauskohteisiin. Referenssejä on paljon eri osa-alueilta kotisivuilla.

www.saneeraus10.fi , www.sauma1.fi

88

eChargie

eChargie on helppo ja nopeasti, muutamassa minuutissa, käyttöönotettava ajoneuvojen latausratkaisu kiinteistöyhtiöissä. eChargie kytketään pistotulpalla olemassa olevaa pistorasiaan, esimerkiksi autokatoksessa tai lämpötolpassa. eChargien avulla olemassa oleva pistorasia varustellaan ja digitalisoidaan sähkön myynti- ja ostorajapinnalla, kuormituksenhallinnalla sekä ylikuumenemissuojalla

eChargie on suomalainen patentoitu tuote!

www.echargie.com

89

Kattohoiva Oy

KattoHoiva Oy palvelee kaikissa kattojen asiantuntija- ja huoltotöissä. Kokeneet ammattilaisemme suorittavat kustannustehokkaasti ja vastuullisesti muun muassa kuntoarviot, suunnittelun ja valvonnan, vuodonpaikannukset ja tiivistykset sekä maalaukset ja pinnoitukset. Työskentelemme kaikkien kattomateriaalien parissa.

www.kattohoiva.fi

90

Eerola-Yhtiöt Oy

Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Toimimme koko Suomen alueella ja tunnemme alueelliset olosuhteet ja paikalliset erityistarpeet Hangosta Utsjoelle.

Työmme perustuu vahvaan laatuajatteluun, joustaviin työmenetelmiin sekä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Tehtävämme on luoda viihtyisyyttä koteihin ja työpaikoille pitämällä vesi- ja viemärijärjestelmiä toiminnassa.

www.eerolayhtiot.fi

91

Kattotutka

Kattotutka on valtakunnallisesti toimiva 28-vuotias suomalainen perheyritys. Vesikaton turvallisina ammattilaisina tarkastamme, korjaamme, remontoimme ja huollamme vesikatot – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä myös ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla! Tarjoamme kattopalvelut kokonaisvaltaisesti saman katon alta, jolloin muita sopimuskumppaneita vesikaton kunnossapitoon ei tarvita.

www.kattotutka.fi

92

Howden Finland Oy

Howden on Suomen suosituin kiinteistövakuutusmeklari. Autamme yli 33 000 ammatti-isännöinnin piirissä olevaa taloyhtiötä vakuutus- ja vahinkoasioissa. Olemme vakuutusyhtiöistä riippumaton asiakkaamme edustaja ja edunvalvoja.

Toimimme alan kehityksen kärjessä ja kehitämme toimintaamme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu sekä palvelukanavat takaavat helpon ja toimivan asiointikokemuksen.

www.howdenfinland.fi

93

Abloy Oy

ABLOY on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä mekaanisen ja digitaalisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

www.abloy.fi

95

Kiinko

Kiinteistöalan oma kouluttaja, jolla on monipuolisin tarjonta tutkinto- ja ajankohtaiskoulutuksia alan ammattilaisille sekä alalle tulijoille. Tutustu isännöinnin, asumisen, teknisen ylläpidon, kiinteistöpalvelujen, rakennuttamisen, talouden ja johtamisen koulutuksiin ja tutkintoihin!

www.kiinko.fi

96

Safetum Oy

Me kartoitamme kiinteistöjen turvallisuusriskit ja hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista. Turvallisuus on paitsi jokaisen oikeus, myös yhteinen velvollisuus. Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.

www.safetum.fi

97

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Tuemme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, kiinteistöalan yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä sekä yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme koko maan laajuisesti.

www.kak-laki.fi

98

Verto

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. VertoNordic Oy valmistaa ja myy huoneistokohtaisia, etäluettavia Verton vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Olemme Suomen markkinajohtaja ja tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Verton vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu. Siksi sille on myönnetty Avainlippu.

www.verto.fi

99

Helsingin Pelastusliitto ry

HELPE kouluttaa ja neuvoo asuintalojen isännöitsijöitä, hallituksia ja turvallisuushenkilöstöä kaupungin turvallisuus- ja pelastusympäristön parantamiseksi ja kehittämiseksi. HELPE hoitaa omatoimiseen varautumisen koulutustehtävää erilaisten kurssien, webinaarien ja asiakaskohtaisesti räätälöityjen tapahtumien avulla. Järjestämme myös erilaisia harjoituksia sekä avustamme pelastussuunnitelmien sekä itsearvioinnin teossa.

www.helpe.fi

100

Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

 • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
 • laadukas koulutus
 • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua!

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta

www.ukl.fi

101

Oras Oy

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

www.oras.com

102

Kiinteistömedia Oy

Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava sisältötalo. Tuotamme kiinteistöalan digitaalisia palveluja, kirjoja, oppaita ja oppimateriaaleja sekä julkaisemme Suomen Kiinteistölehteä. Palvelumme ja tuotteemme ovat ehdoton työkalu ammattilaisen työssä ja helpottavat arkea.

www.kiinteistomedia.fi

www.kiinteistolehtikinsta.thqa.fi

103

Fortum

Fortum tarjoaa taloyhtiöille hiilineutraalia lämmitystä ja lämmityksen älykästä ohjausta. Kerromme tapahtumassa myös Fortum Liisi -palvelusta, jolla saat lämmönjakolaitteet ja huoltopalvelun kuukausimaksulla. Pyydä meiltä messutarjous!​

www.fortum.fi/kaukolampo

104

Talokeskus

Talokeskus tarjoaa asiantuntijapalveluita kiinteistöjen koko elinkaarelle; korjaus- ja uudissuunnittelua, rakennuttamista ja valvontaa sekä kuntoarvioita, tarkastuksia ja tutkimuksia. Tavoitteemme on, että kiinteistöt voivat hyvin vuodesta toiseen ja että suuretkin rakennusprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä. Palvelemme koko Suomen alueella kolmesta toimipisteestämme: Helsinki, Lahti ja Jyväskylä.

www.talokeskus.fi

105

Bauer Solutions Oy

Bauer Solutions Oy on kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn erikoistunut yritys. Bauer Pipejet on kemikaaliton, alkuperäiset kivennäisaineet vedessä säilyttävä vedenkäsittelylaite, joka sopii sekä lämmitys-, jäähdytys- että käyttövesijärjestelmiin. Hankkimalla Bauer-vedenkäsittelylaitteen parannat rakennuksen energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä, lisäät jälleenmyyntiarvoa sekä säästät selvää rahaa ja samalla myös ympäristöä.

www.bauersolutions.fi

106

Talopesulat Oy

Suomalainen perheyritys, korkealaatuiset tuotteet ja kokonaisvaltainen palvelu

Talopesulat Oy on jo 40 vuoden ajan toimittanut kiinteistöpesuloihin ja kuivaushuoneisiin Talpet-pesulakoneita, -laitteita ja -kalusteita, joista suuri osa on valmistettu Suomessa. Kattavasta Talpet-tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki kiinteistöpesuloissa ja kuivaushuoneissa tarvittavat tuotteet.

www.talpet.fi 

107

Lumon

Lumon parvekejulkisivuratkaisut soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lumon parvekelasit ja kaiteet muodostavat nykyaikaisen ja näyttävän parvekejulkisivun, joka luo suuntaa eurooppalaiselle arkkitehtuurille. Materiaalina lasi ja alumiini ovat kestäviä, mutta samalla keveitä. Materiaaleilla voi luoda tyylikkäitä ja esteettömiä kokonaisuuksia, jotka vastaavat tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin.

www.lumon.fi

109

DNA ja Wattinen

DNA:lla on vuosien kokemus taloyhtiöiden palvelemisesta. Meiltä taloyhtiön on helppo hankkia laadukkaat ja huippunopeat netti- ja kaapelitelevisiopalvelut.
Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen! Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta.

www.dna.fi

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti