Tampereelta Vuoden VVO-talo 2016

Nuolialantie 44 B Tampereelta on VVO-konsernin Vuoden talo 2016.

VVO-yhtymä Oyj ja Asukashallitus palkitsevat vuosittain esimerkillistä yhteisöllisyyttä ja asuinympäristöstä hyvää huolta pitäneen talon asukkaat. Nuolialantie 44 B valintaa puolsi erittäin aktiivinen asukastoiminta ja asukkaiden osallistuminen järjestettyihin tapahtumiin.

­- Talotoimikunnan toiminta on hyvä esimerkki, miten asukkaiden mielipiteitä kuuntelemalla saadaan järjestettyä kaikille sopivaa ohjelmaa ja tapahtumia. Yhteisöllisyys ja naapureiden huomioiminen ovat talon ehdottomia vahvuuksia. Senioritalon viikoittaiset asukastapahtumat ja esimerkiksi jouluruokailu yksin asuville ovat saaneet paljon kiitosta, kertoo aluepäällikkö Kirsi Tuomisto Tampereen VVO-kotikeskuksesta.

Kunniamaininta Vantaalle

Maauunintie 25 Vantaalta palkittiin kunniamaininnalla. Yhdessä tekemisen meininki on vahvaa ja talkoisiin osallistutaan runsain joukoin. Tapahtumia järjestetään runsaasti niin lapsille kuin aikuisillekin. Talossa on hyvä henki ja yhteistyö isännöitsijän kanssa sujuu mallikkaasti.

Asukkaiden luonnehdinta “talovanhuksessa riittää vauhtia iästä huolimatta” pitää isännöitsijä Marko Hattusen mukaan hyvin paikkansa.

Vuoden talo 2016 ja kunniamaininnan saanut talo palkittiin alueellisilla Asumisen päivillä 23.4.2016 Vantaalla. Vuoden talo on valittu vuodesta 1995 alkane.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti