Tiivistä tietoa taloyhtiöille Salossa ja Lappeenrannassa

Taloyhtiöille tärkeää ja ajankohtaista tietoa on syksyn kuluessa tarjolla mm. Salossa ja Lappeenrannassa. Näillä paikkakunnilla taustalla ovat Kiinteistöalan Luotettavat kumppanit eli REM-verkosto, joka järjestää asiantuntijapuheenvuoroista ja näyttelyistä koostuvat maksuttomat tapahtumat alueellisten kiinteistöyhdistysten kanssa.

Salon Taloyhtiötapahtuma pidetään 5. lokakuuta Sokos Hotel Rikalassa, jossa katsauksen seutukunnan ajankohtaisiin asioihin pitää Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Samaa organisaatiota edustaa lakimies Heli Launto-Koho, joka luotaa ajankohtaista taloyhtiölainsäädäntöä mm. tupakkalain osalta.

Taloyhtiöiden hallitusten edustajille, isännöitsijöille ja teknisille isännöitsijöille ja muille asuinkiinteistöjen parissa toimiville suunnattu luento- ja näyttelytapahtuma Salossa aukeaa 5.10. kello 12.30. ja päättyy 18.30.

Lappeenrannassa 19. lokakuuta järjestettävä taloyhtiöilta puolestaan antaa tuoretta tietoa ja hyödyllisiä näkemyksiä taloyhtiön korjausrakentamisesta ja energia-asioista. Iskun Keittiömaailman tiloissa Myllymäelle järjestettävän tilaisuudessa alueellista kiinteistöyhdistystä edustaa Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomen toiminnanjohtaja Sami Tammisto, jonka lisäksi Kiinteistöliiton energia-asiantuntija Petri Pylsy kertoo, minkälainen on energiaviisas taloyhtiö.

Lisäksi luvassa on asiantuntija-alustukset erilaisista putkiremonttien vaihtoehdoista ja keittiön saneeraamisesta putkiremontin yhteydessä sekä tietoa tuoreen asbestilain vaikutuksista. Tilaisuus alkaa 18.00. ja päättyy 20.30.

Lisätietoa Salon Taloyhtiötapahtumasta täältä.

Lisätietoa Lappeenrannan Taloyhtiöillasta täältä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti