Tulipaloissa on tänä vuonna kuollut 49 ihmistä

Elokuun loppuun mennessä tulipaloissa on kuollut 49 henkilöä. Tiedot perustuvat Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön mediaseurantaan. Palokuolemien määrä on seitsemän vähemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Tulipaloissa on elokuun loppuun mennessä kuollut 49 henkilöä. Menehtyneistä 32 oli miehiä ja 10 naisia. Seitsemän sukupuoli ei ole SPEKin tiedossa. Niissä kuolemantapauksissa, joissa uhrin ikä ilmenee, noin 40 % on yli 65-vuotiaita. Viime vuonna samaan aikaan vastaava luku oli 33 %. Ikäihmisten suhteellinen osuus palokuolleista on tämän perusteella viime vuosina kasvanut.

Kerrostalopaloissa on elokuun loppuun mennessä kuollut 14 ihmistä, omakotitalopaloissa 27, vapaa-ajanasuntopaloissa yksi ja muissa rakennuksissa neljä. Muissa ympäristöissä tapahtuneissa tulipaloissa on kuollut kolme ihmistä.

SPEK on mukana 4.9.2015 alkavilla Kokonaisturvallisuus 2015 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Security Track -kisa haastaa perheet ja yritykset testaamaan omia tietojaan ja taitojaan turvallisuusasioissa.

Lue lisää

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti