Ukkosmyrskyä rivarissa

As Oy Ukkosmyrsky on päällisin puolin ihan tavallinen suomalainen rivitaloyhtiö. Tai oikeastaan ei, sillä iso osa remonteista on jätetty tekemättä ja ne mitkä on tehty, on tehty vähän sinnepäin.

Taloyhtiön hallitus tuntuu ajavan vain omia asioitaan ja asukkaille tärkeintä on pieni vastike. Isännöitsijän työmotivaatio tämän ja muiden taloyhtiöiden osalta tuntuu olevan vähän niin ja näin. Osa osakkaista nousee kapinaan ja haluaa muutosta. Tapahtumat kärjistyvät lopulta siihen pisteeseen, että taloyhtiössä tapahtuu murha.

Jo ensimmäistä kirjaa kirjoittaessaan kirjailija päätti, että seuraava kirja, joka olisi myös dekkari, sijoittuu kokonaan taloyhtiömaailmaan. Aihetta käsittelevää fiktiota ei ole juurikaan kirjoitettu ja Suomessa on kuitenkin 80 000 asunto-osakeyhtiötä, ja niissä asuu kaksi miljoonaa ihmistä, joten aihepiiri koskettaa aika montaa suomalaista.

Ukkosmyrskyä rivarissa on Ritva Pesosen toinen dekkari. Isännöintialan yrittäjänä Pesonen tuntee alan hyvin, mutta kirjoittajana on vielä vähän petrattavaa. Kirjan on kustantanut Mediapinta.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti