Vaalipaneeli päätti Kiinteistöliiton liittokokousseminaarin

Kiinteistöliiton ylin päättävä elin, vuotuinen liittokokous alkoi tänään Rovaniemellä. Perinteiseen tapaan ensimmäisen päivän ohjelmassa oli alueen erityispiirteisiin pureutunut seminaari. Ja koska pian edessä ovat eduskuntavaalit, päättyi seminaaripäivä vaalipaneeliin.

Paikalle Kiinteistöliiton edustajien tentattaviksi olivat saapuneet keskustan Merja Mäntyniemi, kokoomuksen Heikki Autto, perussuomalaisten Liisa Mariapori, sosiaalidemokraattien Antti Liikkanen ja vasemmistoliiton Vesa Puuronen.

Rovaniemellä kun oltiin, kaikki ehdokkaat olivat luonnollisesti ehdolla Lapin vaalipiiristä. Samasta syystä myös osa kysymyksistä ja etenkin suuri osa vastauksista sivusivat paikallisia kysymyksiä.

Kaikki ehdokkaat myös puhuivat suomalaisen työn ja suomalaisten työllistämisen puolesta. Näkemykset keinoista kuitenkin vaihtelivat.

Siinä missä vasemmalla ei kavahdettu lisävelan ottamista ja runsasta elvyttämistä, porvarillisella puolella velkaa vierastettiin ja katsottiin, että Suomi saadaan nousuun vain työllä ja sille edellytyksiä luomalla.

Vaalipaneelissa puheenjohtajana toimi Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltunen, joka toimi koko kiinteistöseminaarin puheenjohtajana.

Varsinaisessa seminaariosuudessa alustivat Lapin liiton yhteysjohtaja Maiju Hyry, johtaja Timo Jokelainen Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta sekä kaupunginarkkitehti Tarja Outila Rovaniemen kaupungilta.

Kiinteistöliiton liittokokoustapahtumat jatkuvat huomenna lauantaina, jolloin vuorossa on varsinainen liittokokous.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti