Välittäjän vinkit Asuntomessuille

Asuntomessuilta jokaiselle löytyy jotakin, niin sisustusvinkkejä omaan kotiin kuin arkkitehtuurisia elämyksiä tämän hetken rakentamisvillityksistä. Huom!-ketjun kiinteistönvälittäjä vinkkaa, mihin asunnoissa kannattaa tällä kertaa kiinnittää erityistä huomiota.

Kivistön asuntomessualue on rakennettu tiiviisti ja se sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kehäratoineen.

Messujen tämän vuoden vetonaula on puukerrostalot.

”Puukerrostalot ovat tulevaisuuden rakentamista ja erityisesti Suomessa järkevä raaka-aine, sillä puita meillä riittää. Puutalo on myös erinomainen asumisominaisuuksiltaan, se hengittää ja mukavuus on toista luokkaa verrattuna esimerkiksi kivitaloihin”, kertoo Huom!-ketjun kiinteistönvälittäjä Ulla Becker.

Puutalojen lisäksi Becker listaa tämän vuoden messujen asumistrendit:

  1. Valoisuus. Asunnoissa panostetaan valoisaan tunnelmaan. Erityisesti asunnon ovesta sisään astuessa on tärkeää nähdä ulos asunnon läpi. Siitä tulee avara ja raikas tunnelma.
  2. Isot huoneet. Ikkunoiden lisäksi avaruutta taloon tuovat isot huoneet.
  3. Jätehuolto. Messualueen talojen jätehuolto on hoidettu automatisoidulla jätteidenlajittelujärjestelmällä, jolloin alueelle ei tarvita roska-autoja tai alueella ei ole yleisroskiksia. Ekologista ja kaunista, ilman hajuhaittoja.
  4. Yksityiskohdat. Kaikki on mietitty tarkkaan ja huolellisesti. Pienet, kekseliäät yksityiskohdat ovat valttia, mutta myös järkevyys on muistettu. Esimerkiksi suuressa talossa täytyy olla riittävä määrä wc- ja pesutiloja.
  5. Terassi ja piha. Iso terassi on omakotitalon sydän, erityisesti kesällä. Tähänkin on panostettu tänä vuonna erityisesti.
  6. Huolitellut pihat. Nykytrendi on se, että halutaan piha, mutta se ei saa olla liian iso. Pihan istutukset ja kivetykset tuovat siihen arvokkuutta, ja erityisesti kivetyksiin on panostettu. Kaikki pihat ovatkin ammattilaisten suunnittelemia. Kivetys etupihalla ja ruohikko takapihalla, automatisoitu kastelujärjestelmä ja robottileikkuri varmistavat, että pihan hoito käy vaivatta.
  7. Maalämpö. Maalämmön käyttö on tätä päivää. Useimmat messukohteet ovat kytkettynä maalämpöön.
  8. Hyvät yhteydet. Uuden Kehäradan lisäksi omalla autolla pääsee kätevästi lentokentälle, Kehä 3:selle, Tuusulantielle ja Hämeenlinnantielle. Alueella on myös automatisoitu liikennejärjestelmä, jossa kuskiton minibussi kuljettaa ihmisiä Vantaan Kivistön aseman ja Asuntomessualueen välillä.

”Asuntomessujen kohteissa on aina jotain ekstraa, kuten takka ja viinikaappi. Normaalisti messuasunnoilla on jo omistaja etukäteen, ja ne rakennetaan tulevan asukkaan toiveiden mukaisesti. Messuilta kodin ostava on puolestaan usein tullut katsomaan kohdetta jo ennen messuja ja kaupat tehdään vasta messujen jälkeen. Asuntomessubrändi nostaa asunnon arvoa, koska kaikki tuovat sinne esille oman jalokivensä ja se hiotaan viimeisen päälle. Alueet jäävät elämään messujen jälkeenkin”, tiivistää Becker.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti