VastuunjakotaulukkoPlus 2017 – hallitukselle ja isännöitsijälle

VastuunjakotaulukkoPlus on laajennettu, taloyhtiön hallituksille ja isännöitsijöille tarkoitettu versio Taloyhtiön vastuunjakotaulukosta. Oppaasta ilmestyi marraskuun alussa uusi painos.

VastuunjakotaulukkoPlus 2017 on käytännössä Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 2017 höystettynä vastuukohtien selityksillä ja esimerkkitapauksilla, joissa kuvataan kunnossapitovastuun jakautumista tosielämän korjaus- ja vahinkotilanteissa. Kirjassa kerrotaan myös, millaisissa tilanteissa kannattaa hakea korvauksia kiinteistö- tai kotivakuutuksesta.

Täysin uudistettuun kirjaan on lisätty vastuukohtien ohella lukuisia uusia esimerkkitapauksia. Esimerkiksi märkätiloja koskevaa vastuunjakoa käsitellään entistä perusteellisemmin. Kirjassa on nyt myös käytännön ohjeita mm. laitteiden toiminnan seuraamiseen ja huoltotoimien vastuunjakoon.

Kirja on ainutlaatuinen työväline taloyhtiön hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille. Se auttaa ymmärtämään vastuunjakoa ja löytämään ratkaisut käytännön ongelmatilanteissa. Kirjan avulla on myös helppo perustella osakkaille, miksi korjauksissa noudatetaan tietynlaista vastuunjakoa.

Kirjan ovat laatineet Suomen Kiinteistöliitto ja Kiinteistöliitto Uusimaa. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Lue lisää ja tilaa tuote Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti